Detta innehåller min väska..

image86

*Kamera, Cannon IXUS 70 (ej med på bild)
*Plånbok i Lammskinn
*Internetbankdosa
*Telefon, Samsung SGH-D840
*Telefonladdare
*2gb USB-minne från ZAPP
*Rosa läppglans i burk
*Nagelfil
*Cerat - utan mineralolja!
*Hårnålar
*säkerhetsnålar
*Sminkborstar
-Tunn liten snedskuren (eyeliner, ögonbryn)
-Mellanstor Snedskuren (kontur och rouge)
-Bred korthåring i mellanstorlek (ögonskugga)
*Skugga i färgen "SMOG" från Makeupstore.
*Skugga i färgen 09 från Body shop

Med dessa prylar klarar jag mig i de flesta situationer en vardag! Jag utmanar nu
Linn, Ann, Maria, Annacecilia och Ni andra som läser min blogg att visa hur det ser ut i Er väska.  Länka i kommentarsfältet!

-Väntar med spänning


Kram så länge!


Godmorgon kära läsare!!

image84


image85

Nu har jag ätit en ordentlig frukost., så jag tänkte gå en promenad, för det är så fint väder idag. På bilden här ovanför kan ni se hur min utsikt ser ut, visst är den fin?! Idag ska jag bara ta hand om mig själv och vara ledig!! *myys* Kanska ska jag gå och sola på klipporna vid vattnet och fortsätta läsa på min bok :)

Kram så länge!

Ögonskugga TIPS!!

Jag har blivit kär i märket POP-beauty! Dom har små paletter med ögonskuggor, läppglans, rouge, solpuder m.m.. i måånga olika kombinationer.

Här är palletterna som jag har i min makeup-väska!

image81

Paletterna heter:

-Bright Blues
-Bright greens
-Violet eyes
-Peaches
-Liner cake - darkness (rekomenderas varmt)

kram och hej!

Vill bjuda på lite favoritmusik...

Lite Sahara hotnights och lite MIKA.. enjoy!






puss och kram

Vad är vänner?

Har du någon gång haft en bra vän, som du kan dela det mesta med, du vet en sån som man alltid känner sig bekväm med, oavsätt om man sitter framför teven en söndag, oduschad i sina fulaste mysbyxor, på galamiddag eller hos varandras föräldrar. Man kan skratta tillsammans, och avsluta varandras meningar, man kan bli ARG och bråka på varandra och man kan dela tysnaden.

Jag har haft fem såna vänner i mitt liv, och jag älskar dem över allt annat, även om vi inte pratar varje dag. Och när vi ses, känns det som att tiden stått stilla sedan förra gången vi sågs.

Ibland känner jag dock att man kan ifrågasätta vänskapen. Hur kan det komma sig att VI är så bra vänner, när X så ofta umgås med människor som jag inte alls kommer överens med. Människor som enlig mig(!) saknar substans och bara värdesätter ytliga ting i livet. Såna människor vill jag inte ha i min närhet.

Det är svårt för mig att förstå att X umgås med dessa människor, och att X inför mig påstår, att X till stor del tycker detsamma som jag om dem. Detta gör att jag ifrågasätter våran vänskap, är den på riktigt?! Jag börjar tvivla. Kanske säger X detsamma om mig till dem(?) Jag fick de vibbarna idag när jag pratade med en av hans "vänner"

-Det känns inte riktigt rätt!


...Fortsättning följer

Vilken kille!!! "ARTISTEN" PONTIAC!!!

Jag känner att det är min skyldighet att dela med mig av "artisten" PONTIAC!!




Hur underbar är han på en skala på 1-10??

Vad innehåller min sminkväska?

Ann bad mig förra veckan att visa vad min sminkväska innehåller. Jag såg det som ett ypperligt tillfälle att rensa i röran, så jag såg till att städa sminkväskan (det behövs verkligen som ni ser).. Jag kommer lite senare även att tipsa om mina favoriter.. (Det är många!)

Här har ni den! Iallafall det mesta!

image78

image79

kram så länge!

Back in buissness och PERFECT smile :)

Förlåååt alla min trogna läsare!  jag har varit borta i två dagar och inte haft möjlighet att blogga något...

Jag och mina kompisar diskuterade vita tänder här om dagen.. Tänderna blir så gula med tiden av olika anledningar.. Jag blekte mina tänder för ca.tre år sedan, och då blev det stor efterfrågan bland kompisar och bekanta, så jag köpte in ett litet lager och sålde till bra pris. Jag sålde bland annat  10paket till en vakt som jobbade på LAB och Spy bar.. och 3paket till en taxichaufför som skjutsade hem mig efter krogen och massvis till kompisar, kompisars-kompisar, kompisars-kompisars-kompisar.. hihi.. osv.

Jag har återigen köpt hem några paket till mig och mina kompisar.. och om du som läser min blogg är intresserad av att köpa ett paket du med så kan du kontakta mig, lämna bara din mailadress i kommentarsfältet här nedanför så kontaktar jag dig.

image77

Fakta om tandblekningen:

*10ml 35% Karbamidperoxid-blekning
(räcker länge och bleker även de gulaste tänderna)
*2st formbara bettskenor
*Kartong med beskrivning (och support från mig om ni skulle undra över något, såklart!)

Man använder tandblekningen ca 30 min om dagen till man uppnår önskat resultat ca: 5-10dagar beroende på hur gula tänderna är från början.

Pris: -1pkt 299:- 
         -2pkt 499:-


Kram//Emma

Jag älskar dig!

Du som läser min blogg! Jag är varje dag lika positivt överraskad att så många har gått in och läst min blogg, Ännu gladare är jag över de som lämnar kommentarer efter sig!

Jag håller nu på att fixa designen på bloggen, och jag hoppas Du gillar den! För det är det som är meningen, att du som läser ska få en trevlig upplevelse när du kommer hit till mig!

Jag vill även jättegärna veta vad du tycker, vad vill du läsa? Är det något mer du vill läsa om? vad saknar du i bloggen? skriv till mig! antingen här i kommentarsfältet, eller till min mail som är:
[email protected]

-Emma bryr sig!


Kram och hej så länge!

Huvudrollen i mitt liv?!

image75

Om jag skulle göra en film om mitt liv, vem skulle ha huvudrollen då? Jag fick den frågan av Linn idag. Självklart skulle jag välja min favoritskådespelare Nicole Kidman. Hon är vacker, hon har stil och integritet, sen är hon en riktigt duktig skådespelerska också!

Det skulle vara kul att höra vem DU skulle välja som skådespelare i filmen om ditt liv, och varför!

Kram på dig så länge!!


Jag och min Nya Kamera..

     

Jag har testat lite specialeffekter som finns i kameran :)  Jag vet att bildkvaliteten inte är den bästa, men.. whatever!

Puss och kram!


Turn on Jesus!

image70

Jag vet inte vem som har designat denna, men jag är ganska säker på att det inte var meningen att det skulle se ut som om Jesus visar sin "mandom" för två små barn.. Eller?

Vad tycker du?

TÄÄÄÄVLING!!! Fashion-modell för en dag!

Kanske har du, som många andra, drömt om stå framför kameran på en riktig mode-plåtning?!  Allt du behöver göra för att vara med om detta är att berätta om tävlingen på din blogg och sedan länka till detta inlägg, Glöm inte bort att sedan länka till din blogg i kommentarsfältet här nedanför, så att jag vett att just du är med och tävlar!.

Två stycken vinnare kommer att lottas ut om PRECIS EN VECKA! 

Här nedanför kan du se utvalda bilder från min portfolio, på stylingar jag tidigare gjort... Om du vill se mer kan du besöka: www.emma.carbonmade.com

Vinnaren får en halvdag i studio eller on-location med mig som stylist.. Fotograf meddelas senare i veckan!


                     


Lycka till!

//Emma Nolander


Kan nån, så kan Canon!

Så tänkte jag idag när jag valde en ny kamera.. Det blev en Canon Ixus 70

image48

Jag tycker den är snygg och stilren, och jag har ägnat hela eftermiddagen åt att försöka förstå hur den fungerar... Hmm.. Men nu har jag iallafall blivit en fena på den.. så jag kommer ladda upp massa bilder, och även fira det hela med en rolig tävling senare idag!

Tack till Alex som köpte kameran åt mig! (kram på dig!)

hej så länge!

We love Negerballs!

Hur många av Er blir nattsugna på sötsaker?! Typ varje natt får jag begär på sötsaker och kan typ slänga ihop en kaka av vilka ingredienser somhelst, helst gör jag Negerbollar eller kokostoppar, för att det är gott och lätt att baka. Idag är jag hemma hos Alex och jag hittade ingredienser för att tillverka negerbollar.. wiie!!


Dagens Recept i ungefär:

50g smör
2dl havregryn
0,5dl socker
1-2msk Cacao
2-3Msk Sheridan Likör
Cocos

Blanda alla ingredienser i en skål, knåda små bollar av degen, rulla sedan i Cocos. KLART!



Såhär snygga blev dom! --->>   





TADAA!!

image47


Puss och hej!

Anal-Salva under ögonen?! JA TACK!!

image43
Xyloproct heter din nya bästa kompis i badrums-skåpet. Mörka ringar under ögonen, kan väl alla drabbas av ibland... Omöjligt att camouflera är det också, utan att se sönderspacklad ut. Men nu finns räddningen och den heter hemorrojd-salva (stavas det så?) den är sammandragande och minskar ringarna under ögonen, och ger DIREKT resultat! Perfekt!! Den används även av många modeller tillexempel på insidan av låren för att få bort överflödig vätska, innan plåtnigar och visningar. Testa!! Du kommer inte ångra dig en sekund!

BYE BYE PANDA EYE!!!!

Senaste bilderna klara..

Laddar upp bilderna från min senaste plåtning.. skulle vara kul att höra vad DU tycker om dom :) Alla kläder denna gång är second-hand, från lite blandade butiker.. skorna är från Bianco.


Besök även:

www.jannike.se
www.ryans.blogg.se
www.mariart.se

image37


                    

Kram så länge!

Bästa beautytipset.. Garanterat!

Hört talas om Smashbox photo finish primer(?!) den är hyllad av makeupartister världen över. Den ger jämn och perfekt silkesmatt hy som funkar som underlag för foundation.. Resultatet blir en jämn och perfekt hy och en foundation som inte lägger sig i veck och du slipper den torra fnasiga looken som vissa foundations ger (speciellt vid torr hy).

Nu har jag blivit tipsad om en annan produkt, som fungerar på samma sätt men är 10 gånger billigare. Nämligen Soothing Care Chafing-Releif Powder gel från Monistat. Jag slår vad om att den kommer att bli nästa måste ha(!) produkt i beautyboxen för alla fashionistas. Passa på att köpa den innan priset trissas upp. Just nu kostar den ENDAST(!) ca 47kr.  Denna produkt används flitigt av makeupartister i USA! Och de rekomenderar den varmt till mig. Hör av dig om du vill ha refernser.

image36

  • Non-greasy Powder-GelTM skin protectant formula with Dimethicone. Dries to form a silky, breathable barrier to fight friction;
  • Prevents chafing and irritation caused by moisture, heat, and movement. Ideal for treating everyday intimate discomforts of athletes, plus-size women, new moms, and bikini area waxers or shavers;
  • Fast-acting formula comforts chafed skin. Works with just one application;
  • Fragrance-free and non-staining. Discreet relief without damage to your undergarments;
  • Non-irritating formula with Vitamin E and soothing Aloe. Gentle enough for daily use on even your most delicate areas.


Lycka till!


Buckle up!

Är du på väg till london snart? Isåfall tycker jag att du ska passa på att inhandla dessa snygga armband från:   image29

       

Har du inga resplaner till london den närmaste tiden så kan du ändå få tag på armbanden via Debenhams hemsida

Lycka till!


Årets tre fulaste väskor!!

     1. Fendi                                       2. Okänd                                  3. Amanda Dumas-Hernandes

                                       
Karl Lagerfeld för FENDI     Problem med kärlekslivet?           Kanske något för påsk-
Behöver jag säga mer?       Vem vet, bakom denna padda     festen i vår?
                                                 kanske gömmer sig en prins?


Vilken är DIN fulfavorit?



                                

I love shoes!

JAg älskar verkligen skor.. Och nu till våren är jag sugen på ett par bruna pumps och stövlar.. Jag surfade runt lite och hittade de här skorna som jag gillar:

                                                              

Pojkväns-stövel                       Festpumps                                            

Stöveln "Bern" finns             Denna sko är verkligen             
hos
www.duoboots.com      en av mina absoluta                                
Jag älskar verkligen            platå är verkligen hett                 
den hör stöveln. Den           i år. Dessa har jag redan           
finns i flera fina färger!         provat, och dom är så                 
och kostar 1500kr                                                 otroligt sköna! De kostar            
                                                 1000kr hos Bianco.                     
                                                
www.bianco.com                          
                       
                                                                      
          



 Allroundstöveln

Ska du endast investera
i ETT PAR skor nu till våren
så är det devinivt dessa du
ska köpa. Modellen heter
"Sicily" och finns att beställa 
i alla skaftvidder, vilket är
underbart, speciellt då det
ofta för mig är trixigt! att hitta
stövlar i bra storlek. Finns
från 30 till 50cm i omkrets.
Den finns just nu på REA och
kostar endast 1271kr hos www.duoboots.com

Har NI mer tips på bruna pumps, boots och stövlar vore jag evigt tacksam! Jag är ju trots allt skofetishist :P


Puss och hej så länge!


                                       
                                                                                                   


                                                  
                                             


Shlager, Blondinbella och bakisfrossa.

Rätt låt vann! JAAAY!! Sanna Nielsen ägde showen. Jag har verkligen inte gillat henne tidigare, hon är den fula ankungen som blev svan i lördags, hon lyste som en stjärna, och kommer fortsätta lysa långt efter melodifesivalen är slut.... EMPY ROOOM...trallala!!

Jaha, på festen dyker Blondinbella upp med sin pojkvän Nils.. Jag har träffat Nils flera gånger tidigare. Han är en såndär riktig norrlänning, trevlig, snäll, ödmjuk. och står som en klippa i vinden när det behövs... Ja ni vet!!? Min fråga är, vad har dom för utbyte av varandra tror ni? Tjejen är ju inte den smartaste människan i världen... Men hon är iallafall rätt söt i sin dummhet :P I mellansnacket på melodifestivalen hade en deltagare på sig en palestinasjal, Bella pekar och utbrister: TITTA! Han har en såndär... Israelhalsuk! Och när dom sedan gratulerar Susanna Kallur för hennes prestationer och visar en filmsekvens från när hon gjorde världsrekord i häcklöpning låter det såhär:

Blondinbella -Men Hallå! Vem är hon?
Kompis -Vet du inte det? Hon är jättekänd, hon har en tvilling också!
Blondinbella -Jag vet vem Kajsa Bergqvist är.
Per Robin -Sussanna Kallur är ingen viktig person, skicka chipsen hitåt!

Festen fortsatte iallafall långt in på natten och det var jättetrevligt, ser fram emot fler fester hos Alex snart igen!

Idag har jag och Alex sovit halva dagen (SKÖÖÖÖÖNT!) Vi åt varsin Pizza till frukost och köpte sen med oss två paket glass hem som vi svullade i soffan :P (Ben and Jerrys, Caramel chew chew och Siaglass Lemoncurd med citronmaräng... mmmm:P)

Nu är jag på blogghumör så jag ska roa Er med några fler inlägg om en stund.

Puss och hej!


Shlagerfest hos Alex ikväll och bilder från senaste plåtningen

Ja, ikväll är det shlagerfest hos Alex dårå. det ska komma en hel del folk har jag förstått: mina favvisar Ida och Marcus bland annat, och malin. vickan och Robin som i sin tur har bjudit med sig Blondinbella(!) Jag är lite skeptisk mot henne. På något vis, hoppas jag att alla fördomar jag har om henne, ska infrias så att jag får skriva ett saftigt inlägg om hur hon betedde sig, och om vilka dumma saker hon sa... :P Men jag är självklart öppen för att ändra min uppfattning och svälja min stolthet om det skulle vara så att jag gillar(!?) Bella! Vi får väl se hur det blir :P

Passar även på att lägga upp lite bilder från min senaste plåtning. Lite backstagebilder från plåtningen hittar ni på www.ryans.blogg.se modellen jannikes sida är www.Jannike.se och Tjejen som sminkade denna gång var Petra som undervisar på skolan www.mariart.se  Tack även till Rambo, Kari och Natahlie som assisterade under dagen!


image18


image19


Hoppas ni gillar dem!

Puss och hej!

Tävlingen avslutad!

Vad kul att så många var med i min tävling under dagen! Jag kommer på grund av detta att få dela ut 60par örhängen :P Samma tävling har även pågått hos min kompis www.perrobin.se 

Ni som missade min lilla giveaway idag kan se fram emot fler roliga tävlingar i framtiden (när jag är på givmilt humör) Redan på måndag kommer jag att lotta ut 5 olika halsband från Magnani igen!

Jag kommer att kontakta er som deltagit under helgen så ni får Era örhängen!

Puss och hej så länge!

Såhär blev anonnsen + TÄVLING!!

I onsdagskväll plåtade vi smycken i Gamla stan-butiken för en annons.. Såhär blev resultatet!

Vill du ha ett smycke från oss är allt DU behöver göra att lägga in annonsen i ett inlägg på din blogg och sen länka till inlägget i kommentarfältet nedanför här. Alla som postar annonsen idag får ett par valfria örhängen av oss i äkta silver.

Lycka till!

Puss och kram!

image17

Dagens styling.

En guldtopp kanske kan lysa upp den dystra vardagen till våren är här och dagarna blir ljusare.. Denna bild tog vi precis innan jag gjorde sminket i den senaste "dagens". Modell är Linn Markstedt och fotografen är William Saar.



image16

Bsök även: www.fashionbleed.com och www.livetsomlinn.se

Puss och hej!

Sminkjobb jobb jobb jobb jobb..... och fotobias

Jag ringde Tobias Jacobsson igår och frågade om han hade tid och lust att komma till sthlm och plåta lite Pr-Bilder med mig, åt ett företag jag jobbar med. En timma senare plingar det till på msn att han är på väg till sthlm redan samma kväll.. :) Wiie!

Har jobbat i butiken hela dagen, samtidigt som Tobias vältrat sig i fotoprylar på butiken Scandinavian photo, efter några timmar dyker han upp som en solstråle, med sin nyinköpta fotomanick (?!) :P Modell för dagen var fröken Hanna-Maria som gjorde ett eminent jobb som modell. Pr-bilderna blev riktigt bra, och annonsen är färdig imorgon.. så då ska ni få se hur resultatet av det hela blev. :)

Jag tycker även att alla ska passa på att besöka Tobias blogg och hemsida www.fotobias.se .

Nu är jag tröött! Natti natt!

Puss och hej!


www.livetsomlinn.se

Jag ska bara passa på och tipsa om världens snällaste och trevligaste tjej Linn och hennes blogg. Hon har även en tävling just nu där du kan vinna ett paket med tre bodybutter o olika dofter, gå in och tävla du med!

Tävlingen hittar du HÄR------>>>>  http://linnmarkstedt.blogg.se/1202227128_tvling.html

Puss och hej!

Dagens styling

Efterssom jag inte hittar någon styling jag gjort, som kan mäta sig med den jag gjorde idag. Så väljer jag istället att visa en makeup jag gjorde på Linn Markstedt inför en plåtning (www.livetsomlinn.se). Bilden är tagen med min mobilkamera, Proffsiga bilder, skapade av Willi bilder kommer senare.

Jag tycken om den, berätta gärna vad ni tycker också.

Puss och hej!

image14


Landet, here I Am!

Jaha, allihopa! Nu har jag flyttat ut på landet, eller ja, nästan iallafall. Sen igårkväll bor jag i Orhem, hör på den va, haha :P

Jag invigde mitt nya boende genom att bjuda hem ett gäng glada talanger, Jag, modell-Jannike, makeup-Petra och foto-Ryan, plåtade mode tillsammans i källaren här på gebers. Trots att vi fnittrade bort halva dagen så hann vi ändå med 4stycken olika stilar. Och resultatet kommer bli sjukt bra. det vet jag redan, för jag sneglade i kameran lite :P Postar resultatet sen när jag får bilderna så får ni se :)

Det hela firade jag sen med att knäcka en burk "försvarets ärtsoppa", hihi, det var det ända jag hittade i kylskåpet, måste nog handla imorgon :)

Nu ska jag vila lite framför teven.

Puss och hej!

RSS 2.0