Lägenhet

Älsklings-Alex har kanske fixat en lägenhet åt mig, 45kv i Bromma. Jag är så glad, Alex är världens bästa vän (Även om jag bråkar på honom då och då, och han bråkar tillbaka).

Hehe, såklart vågar jag inte hoppas för mycket på att lägenheten är beboelig.. Senast vi kollade på en lägenhet var för två veckor sedan.

Faktat lät ju ok: 30kv i bromma, 20.000:- i överlåtelse, och endast företag och OBS! Endast seriösa!!. Perfekt tänkte vi, och stämde möte med människan som hyrde ut lägenheten.

Jag fick en smärre chock då jag såg trapphuset, det luktade cigarettrök och stod bråte överallt, blandannat en Tvapparat nedklottrad med texten Fitt-Tv! :S Väggarna var inte målade sedan huset byggdes och golvet var rå betong :S

Han hade varnat oss innan och sa att det var lite stökigt i lägenheten för att han inte hunnit städa. men jag säger bara: OH MY GOD, SWEET MARY AN JOSEPH!!! Själva lägenheten var inredd med tre gamla sängar som fortfarande var smutsiga och obäddade, längs väggarna rann det en oidentifierbar vätska. I det lilla fönstret hängde en gammal trasa som gardin och karmen var täckt av svartmögel. Den där lägenheten var inte stökig utan en sanitär olägenhet!! Det var klart att den som skulle flytta in där skulle dö en lång och plågsam död. Förmodligen av att möglet äter upp dig inifrån eller av att någon pundare till granne slår in din plywood-dörr och rånmördar dig.

Jag trodde faktiskt inte att det fanns sådana lägenheter i stockholm, det var fruktansvärt!

Oddsen är ju på min sida, då det omöjligt kan finnas två lägenheter av samma dåliga skick och att just jag ska råka ut för båda, Nä, jag har good feelings om denna lägenhet, och jag hoppas att den är beboelig nog att stanna i ett tag :)

Nu ska jag släcka och låsa i butiken, för att mamma och jag ska iväg på ett ärende.

Puss och kram!

Mamma goes Gwen igen.

Här är frisyren igen, från sidan denna gång :)

Kommentera.

Puss och hej!

Mamma goes Gwen Stefani

Mamma goes GwenMamma fick igår agera modell när jag skulle testa en idÈ jag hade. Det blev en Gwen Stefani inspirerad frisyr. I bakgrunden sen ni lillebrors stökiga rum. Kommentera gärna!

Puss och hej!

Mamma goes Gwen

Nya butiken snart färdig..

Idag har jag varit och inhandlat diverse prylar till den nya butiken med Alex och därför haft stängt för försäljning. Vi har köpt en ny skrivare (Yaay!!) Snygg och Stylish, och den kan göra allt(!) :) Den kan faxa, kopiera, scanna, skriva ut bilder och annat... och se snygg ut samtidigt.

Vi har även varit på Ikea. Jag älskar Ikea, Dom har så många smarta förvaringslösningar, men fyndavdelingen är den bästa, där hittar jag alltid massa nödvändiga prylar, som Idag hittade jag jättesnygga ljusstakar för bara 19kronor/st. Så jag köpte massor av dem, och senast jag var där hittade jag sjukt snygga förvaringslådor för bara 15kr, Jag köpte allihopa och har dem nu i butiken.

Jag är så jäkla trött nu, har spänningshuvudvärk, så jag ska sova en stund.

Puss och hej!

Vart är världen på väg??

Paris Hilton, kommer ni ihåg henne? Det var ett tag sen vi hörde något från den skandaldrottningen, men ser ni inte vad som händer? Paris har gått under jorden och bildat en pakt tillsammans med sir Gargamel och George bush!! Gargamel har kokat ihop ett elakt stoft som gör unga söta flickor utan självkäsla till VÅP(!!) och George lägger ner miljoner skattepengar för att sprida det??!! (NE, just det, hans IQ är inte så högt.) De finns överallt och dom tar snart över världen med sina rosa läppglans och stilettklackar. Stoppa dem innan det är försent. The leader of the pack finns i sverige och lystrar till namnet BLONDINBELLA... Skicka hennne till sibirien ett halvår med en fällkniv och ett lexikon som sällskap, så KANSKE varelsen kommer tillbaka somm människa, eller ännu bättre.. Inte alls.

Det var allt jag ville just nu.

Puss och hej!


Dagens styling..

Skjortan är från: Sanders garderob (utåin)
Halsband är från: Min Design
Bälte är från: Kristins väska
Copyright har: William Saar (för vanlighetens skull :P)

Hår makeup, ide och styling står jag för såklart (*piffpiff*)


Dagens styling..

Dagens bild..

Jg valde denna för att jag tycker den är så himla fin, ljuset är perfekt.... Som vanligt är det jag som sminkt och gjort hår. Copyright har William Saar.

P.s. Halsbndet kommer från Magnani Jewellery.

Puss och hej!


Hannaunderwear

Solna here I am

Jaha, helt impulsivt bestämde jag och alex oss för att hyra en butik i Solna.. Jättespännde. Dit kan du komma och köpa smycken, smink, hudvård och andra nödvändiga prylar.. Det bästa av allt är att det är jag som har hela ansvaret för att affärerna går bra. I have the keyes!! I am the boss!! :P Så ni är välkommna dit allihopa.. mer info om plats och öppettider kommer senare.

Nu ska jag spela låtsaspoker med brollan

Puss och hej!

Hanna

Jaha, och dagens bild då: Den föreställer hur Hanna Marie B såg ut för några veckor sedan då jag sminkade henne. Fotografen denna gång var William Saar.


puss och hej!


Hanna

Guuud i stilletter...

..Satan arsle, rövprutt och bajs.. Som vanligt, sitter jag nu här, dagen innan en fotografering och sover ingenting. Ska det vara så jävla svårt? Inga nya människor ska jag träffa heller, bara Linn och william. *gör bitchslap på sig själv*.

Jaha, och så har jag sprungit på stan hela dagen för att hitta alla grejjer som jag ska ha till plåtningen åxå.. Glitter, plastpärlor mer glitter, paljetter, schabloner, gardinringar(!?) och ohövligt dyra strasstenar från swarowski.. ja, så nu jävlar ska det bli bra! :)

Efter en lång stund: 

-Jag visste väl att det var nåt.. LÖÖÖÖSFRANSAR, fan det glömde jag..  Jag måste alltså kliva upp tidigare, eller inte sova alls, för att hinna åka till stan och KÖPA dom rackarna, hellvette åxå.

Jo, just, alla som har en lägenhet i sthlm över, kan ju vara vänliga, att bums höra av sig till MIG!!

Puss på Er!!

Nyårslöfte

Jag har varit jätteinaktiv sedan jag påbörjade mitt bloggade, men nu ska det bli ändring på det.. Självklart har jag lovat mig själv lite saker såhär i början på året....

Mission: Jag ska erövra världen!

Hur? Jag måste fokusera, inte låta något stå i min väg, kliva över lik om det behövs.


Mohahaha..haha.....  ...ha!!

RSS 2.0