Sneak Peak!

Lite förhandstitt på vad som komma skall. Från plåtningen förra veckan med Will och Jannike, jag hörde förresten att hon hade signat med Mikas igår :) Grattis stumpan!

Enjoy!



www.fashionbleed.com
www.jannike.se

//Puffi

Bästa sminktipset NÅGONSIN!

Läs noga nu (!), för detta är troligen det bästa sminktips du kommer att få på väldigt länge!! 

Ögonskugga, rouge, puder och annat smink i kakform går sönder ibland, smink är dyrt, och man vill ju sällan slänga det heller, så man sparar den smuliga skuggan/pudret i sin burk, till det 99.3%av gångerna ramlar ut, och smutsar ner din sminväska till oigenkännlighet!

Hur många gånger har detta hänt dig?! Mig har det hänt fööör många gånger nu, så jag tar saken i egna händer, och det är faktiskt väldigt lättfixat, med lite vilja och envishet!

Detta behöver du!
Smink
-Alkohol!
Vanlig vodka funkar utmärkt!
-Gaffel.
-Kniv/Spatel.
-Kakelplatta eller tallrik.
-Dina trasiga skuggor/puder.


1.Börja med att krossa skuggan ordentligt, till det blir ett fint pulver. Rengör sedan burken, och sprita ordentligt, så att alla bakterier försvinner.


2.Blanda sprit i pulvret. Börja med väldigt lite, en tesked räcker. Blanda med kniven till en jämn "smet" och tillsätt mer sprit vid behov, konsistensen ska bli som smör ungefär.

3.Använd sedan kniven till att "bre ut" smeten i formen till den har en jämn yta. Torka bort eventuellt spill och låt sedan torka i upp till 24h.


TADAAA! som NYA igen! :)

ögonskugga

Jag tänkte göra en video med hur detta fungerar, men det kommer en annan dag.

Fråga gärna om ni undrar över något!

Peace out! /Puffi


Kan människor sluta vara så jävla Deprimera(n)de

Jag pratade precis med en bekant, försäkringskassan har nekat honom pengar. Han har varit deprimerad i 9år, och när han fick sparken från telia där han sålde telefoner blev han deprimerad på heltid, och har varit sjukskriven sedan dess. Han tycker väldigt synd om sig själv, och går inte längre utanför dörren.

Jag, ska lobba för ett nytt lagförslag, att vi skippar försäkringskassan, det är billgare att skicka alla deprimerade människor på uppfostringsläger, eller att anställa en personlig assistent som följer med dem dygnet runt under ett par månader, och ser till att dom kliver upp på morgonen, skaffar sig en givande sysselsättning, träffar vänner och rör på sig lite varje dag.

Sånt är jätteviktigt, alla har behov av att känna sig behövda och betydelsefulla, det är klart man mår dåligt annars. För om man bara sitter hemma i en liten lägenhet i förorten, biter på naglarna och vägrar gå ut, är det ju klart att man mår dåligt. Och om höjdpunkten på veckan är när man träffar sin psykolog, som förövrigt är den enda personen man träffar, är ju det även den enda uppmärksamhet man får.. Hey, ni fattar väl själva?!

Har man inga rediga vänner som stöttar,  får samhället se till att hjälpa till med det. Det blir billigare i längden, och människor slipper må dåligt.



Jag är glad att jag jag har mina vänner, med dom är det omöjligt att må dåligt.


Peace out! /Puffi

Goodiebag från Lòreal!

Loreal true match


Jag ska ta hand om Ebba och Christoffers (Alex bror) katter i veckan. Ebba jobbar på Media-avdelningen på Lòreal, hon är en riktig snällis, så hon kom förbi med en fullspäckad goodiebag med produkter från Lòreal, innan hon åkte till Aten med jobbet. Den påsen gjorde min dag, jag räknade till hela 23 produkter! Lyllos mig :) :P Hade tyvärr inget batteri i kameran, då Alex tagit med laddaren till IBIZA, och han kommer hem på tisdag, tror jag.

Ett plus är även att dom bor precis brevid jobbet, så jag kan sova längre på morgonen. Och bada Jacuzzi när jag kommer hem på kvällen ;D


Tänkte även göra lite recentioner på produkterna jag fick, som tack :) Och även lotta ut en och annan produkt, Bland annat en ny fantastsk mascara som enligt Ebba kommer på markanden först om några veckor :)

Min nya personliga favrit är Nutri Bronze, en ansiktcreme som gradvis bygger upp en fräsch färg i ansiktet. Den gör huden silkeslen och väldoftande, ett bättre alternativ till färgad dagcreme, tycker jag :) Jag måste även erkänna att jag förbrukat en och annan Lòreal-mascara, sedan jag började sminka mig, för ca 10år sedan :)



Vore kul att veta, vad du har för skönhetsfavoriter från Lòreal!?


Kram/ Puffi


Realitycheck.. Sick as hell! Och gamla bilder.

Vaknade i går morse med något som kändes som Sahara i halsen, den är torr svullen och gör fruktansvärt ont.. Fy! Tur att det var en lugn dag på jobbet, för folk verkade ha annat för sig än att handla fantastiska smycken.

Alexanders mamma kom förbi i i butiken, och tvingade mig att följa med henne hem, hon sa att hennes hemoröjjder gjorde ont, så hon ville att jag skulle hjälpa henne med hundarna.. Där somnade jag sent och delade soffa med en bufflig och sällskapssjuk dobberman, vid namn Takita.

Det blev en sen kväll, då vi satt och kollade på bilder från åttiotalet. Det var med skäckblandad förtjusning som jag såg på bilder på Alexander, då han uppskattningsvis var i 12års åldern. När han vältrade sig i en hög med armband och örhängen, som hela familjen, flera grannar och vänner hade ängnat hela sommaren åt att tillverka, och som skulle säljas på Åhlens, och HM.. Herregud..HAha.. Jag ska ta och scanna in bilderna någondag :P


Puss så länge! /Puffi






BIG love!



För dig som gillar tjocka tjejer, men kanske är en newbie, och inte vågar gå ut och flörta hem en egen drömkvinna kan du nu köpa Fatima Fong. Hon kostar endast 299kr, så man kan ju säga att det är ett kap, och att man får väldigt  mycket för pengarna :D

Billigare än en dejt, för Er som vill testa!

Dom beskriver henne såhär:
"Denna tjocka kärleksdocka står för ren lust - hon väcker din sexlust med sin härliga bakdel, sin jättemage, de härligt feta låren och de jättestora hängpattarna med styva bröstvårtor."

"Njut av extatiska lustkänslor när du glider in i henne - oralt, analt eller vaginalt."

www.kino.se


Hehe!

/Puffi


Hånad på Åhlèns..

Idag var jag på Åhlèns City för att köpa ett par strumpbyxor till en plåtning jag har imorgon. Jag lägger nätstrumporna på disken och tar fram plånboken, tanten stirrar på mig:

-Ska du ha dom här?
Frågar hon tvärt.
-Ja! Svarar jag.
-Ska du ha dom till dig själv?! Säger hon och stirrar på mina lår.
-Nej, dom är till någon annan! Svarar jag.
-Jag tänkte väl, jag vill inte att du ska bli besviken när du kommer hem! säger tanten och knappar in 79kr i kassan.
-Ja, jag skullle ju iallafall ha roligt framför spegeln när jag testar ett par nätstrumpbyxor som är 10 storlekar för små! Säger jag och går där ifrån.

Hehe, jag ser iallafall fram emot plåtningen imorgon som jag ska göra tillsammans med Will och Jannike. Laddar nog upp backstagebilder imorgon, så ni får se det snygga resultatet, med strumpyxorna :P
www.fashionbleed.com
www.jannike.se


/Puffi

Utmaning

Ann slutar aldrig envisas om att útmana mig med olika uppdrag, är det inte att fota sminkväskan, så är det att flasha sitt innersta genom att visa badrumsskåpet på bild. Denna gång är det en lista på olika modeattribut, där jag ska komma med min åsikt. Här kommer den...

1) Spets- Hetare än sahara.

2) Höga Stövlar- Jo absolut.
3) Vadlånga kjolar- Snyggt, men endast om du är lång

4) Baggy jeans- Inte än.

5) Det dressade modet- I like alot.
6) Halvöppna skor, typ håliga skor- Ja tack, gärna boots med öppen tå.

7) Kilklackar- Känns lite off, inte min grej.
8 ) Capen- Ja, hetthethett, helst i tunnt ullmaterial, och gärna i någon läcker färg. Tänk senap, rödbeta eller grönkål. Men svart funkar alltid!

9) Leopardmönstrat- Hett i höst!

10) Kappor i glada färger- I love! Själv har jag en lila

11) Rutigt- Yes! Gärna om man blandar olika rutmönster, hetthett!

12) Väst- Ja, snyggt att kombinera till mycket!

13) Hatt och andra huvudbonader- Hatt är hett! Stora, små, med prydnad eller utan. Den perfekta acessoaren till det dressade modet, men bara för de som vågar!

/Puff!


Hej världen!

Jag kan inte kommunicera med det motsatta könet. Om dom är bögar går det bra. I alla andra fall känner jag mig bara obekväm. Jag har alltid varit populär hos pojkar, och jag vet att jag har en utstråling som många kan falla för om jag bara kopplar på charmen.

Men nej, jag har aldrig haft ett vettigt förhållande till någon kille, varken som partner eller vän. Freud skulle säkert säga att detta har något med min egna frånvarande pappa att göra, och det är säket sant. Men vad gör man då åt saken?! Kanske tacka och ta emot, och acceptera, att det är min lott  livet. Det kan inte vara omöjligt att leva ett rikt liv utan män..

Jag kan skaffa barn med en bög, umgås med mina vänner och ha sex med en dildo, och sedan skaffa en hund när jag behöver ovillkorlig kärlek. Alternativt och udda kan tyckas, men jag är ju trots allt bara en produkt av min omgivning.


Peace out! /Puffi

Sex film och rock`n roll!

Nej, det var inget..

Puss hej!

/Puffi

Nudlar, plugg och white trash

Idag har jag ätit nudlar till lunch, allt för att känna mig som en tvättäkta student, tyvärr infinner sig inte den rätta känslan, och jag har istället fått sura uppstötningar som smakar räka, vilket i sig har resulterat i ett lätt illamående. Jag känner mig allmänt som ett "white trash" för tillfället :/ Kanske känns det bättre om jag dushar, fönar håret, och tar på mig lite fräcka kläder..

Jag har ägnat dagen på google och hittat denna fräcka nudelklocka, som jag önskar mig. Den har en inbyggd röst som talar om när nudlarna är perfekta och klara. Vad mer kan man behöva som student?!

Instant Noodle Perfecting Timer från Audiocubes hittar man för 19.99 USD hos:
www.audiocubes.com

Tukrisk pepp, och BAby parade!!

Nu har vi stängt i butiken på söndagar, så jag har inte riktigt vetat vad jag ska ta mig till idag, så jag har klickat mig runt på youtube och ätit en hel påse Turkisk peppar till frukost, så för tillfället är min mage i uppror.. Men nu ska jag och Alex åka till MAX och äta hamburgare och sen hälsa på hans mamma ute i haninge!

Självklart kände jag att jag var tvungen att dela med mig av lite roliga klipp jag hittat idag..

Haha Vilken är bäst tycker du?

Evil Eye!


Mommy I don`t like you!
 

HAHA!
 

Puss /Puffi

Anger Management och Marängswiss

Nu ska jag köpa skräpmat på korvmojjen brevid jobbet,  sen ska jag träffa Sandra för att inhalera en Marängswiss. Efter det ska vi ha vårat sedvanliga deeptalk, där vi kommer fram till många bra insikter tillsammans. Man brukar känna sig som en ny människa efteråt :)

Jag har bråkat lite med Alex idag, så jag ska skriva honom ett brev och berätta vad jag känner. Jag kom 45min sent till jobbet så ha avskedade mig imorse, gissa hur många gånger det har hänt förut?! Ibland har jag blivit avskedad på grund av att jag inte gör som han säger, andra gånger helt enkelt för att jag finns till. Vi behöver prata :) Men det är som om den skit han samlar på sig under en lång tid alltid går ut över mig på ett eller annat sätt, men jag kan ta skit, och jag gör det gärna för hans skull, men vi både borde nog båda gå en kurs i "Anger management".


Jag och Alex på kontoret.


Jag och Alex på ansiktsbehandling



Puss! /Puffi

Bilderna från igår, och...

Här är bilder från igår, som jag brutalt har stulit från http://www.stilrobin.com/ utan att ens fråga, I hope he don`t mind!! Do you?!

Varför jag inte gillar blondinbella(?!) tänker jag inte gå in på för tillfället men.. Det är väl jobbigt för henne att inte hela tiden vara älskad av alla människor, men det är ju även det som gör hennes blogg så stor. Om man räknar bort alla som läser hennes blogg för att hon är en jobbig stockholmsbrutta som de gillar att irritera sig på, och sen de som slickar röv på henne bara för att få cred själva. Hur många läsare finns då kvar? Det är ju faktiskt på grund av mig och alla andra "Bella-motståndare" hon är Blondinbella med hela svenska folket, belive it or not!!


Och sen till "Emma" som undrade vilken diet jag går på?!

"Seven Eleven-dieten"
heter den, och den går ut på att man ska äta så mycket skräpmat och godis att man hamnar i trans (även kallad palt-koma där jag kommer ifrån) Då är det sedan lättare att komma till insikt med olika saker, vilket i sin tur leder till en mer givande tillvaro och bredare syn på livet. Bredare bak får man sedan på köpet!!

Och förresten "Emma" (fint namn by the way!) Jag kommer från norrland. Puss!


Jag, "Stilrobin" och Sandra


Amir och hans kompis


Viktor, P-Robin, Blondinbella

 
Nils(storstadspojken) och Erik

 
Tommy, min nyfunna släkting :)

//Puffi

Festen är slut..

.. Och Blondinbella och company har gått hem! Jag hade faktiskt trevligt och det berodde inte på blondinbella, för som de flesta vet så gillar jag inte henne. Jag träffade däremot flera andra, nya bekantskaper. Amir som driver www.gaybloggen.com var en trevlig kille, och söta Tommy från östersund visade sig vara ingift släkt med mig.. Sedär så det kan gå!

Jag träffade även Robin som driver bloggen www.stilrobin.com som var på dejt med min Per-robin. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte det finns någon framtid de två emellan.. Ni vet den där lagen, att lika löser lika, det funkar helt enkelt inte med två killar där den ena är fjolligare än den andra. Dömt att misslyckas helt enkelt! Det dom båda skulle behöva är en redig karl som håller dom i skinnet, så att dom inte spårar ur totalt!

Imorgon är det fest igen, det ser jag fram emot :)

Nu ska jag sova, för jag ska upp och jobba på Magnani imorgon!

Puss o natt!  /Puffi


Blondinbella på besök.

De som står på listan för kvällen är bland annat Blondinbella och Storstadspojken, Sibel från Idol, Robin Fröström från Finest och Kenzas bögpolare Amir. Vi får se hur kvällen utvecklar sig. Jag har rullat håret och laddat kameran, men jag kan ju säga i förhand, (utan att någon känner sig utpekad) att jag inte är särskilt förtjust i vissa av dessa personer.

Självklart har vi även bjudit in några vettiga personer med åldern inne för att dricka alkohol. Och är du själv sugen på att komma så får du kontakta mig, ju fler desto roligare, ellerhur!? Alla är välkomna!

En liten resumè från tidigare festerP





Mvh /Puffi

FEST i gamla stan!

Jag ska anordna en fest. Jag har aldrig gjort det förut, men jag gillar utmaningar :D

Jag sitter som vice ordförande i företagarföreningen Nygatorna i gamla stan stockholm. Just nu sitter vi och planerar hur vi tillsammans kan promota vårt lilla hörn av världen. som faktiskt en trevlig del av staden, med Gamla stans mysiga gränder och atmosfär, men samtidigt med västerlånggatans vidriga sovenirbutiker på betryggat avstånd. Till saken hör även att jag tycker mina vänner i styrelsen är aningen mossiga, det är klart dom har ambitioner, men självförtroende och nytänkande är något jag vill se mer av.

Idag var jag och Kim runt och pratade med några av företagarna på gatan, vi hann inte till speciellt många, då alla hade olika saker att diskutera, det var allt från trafikskyltar som skymde deras skyltfönster till folk som hade problem med att folk kastar sopor utanför deras restaurang, men gemensamt  är iallafall att alla har ett engagemang, och det är det som är det viktiga. Om man på något sätt kan kanalisera folks energi på rätt saker, så tror jag att vi skulle kunna åstadkomma underverk tillsammans.

Jag träffade idag en jättetrevlig man som precis öppnat en nattklubb på gatan, och vi pratade lite löst om att vi kanske kunde ha en föreningsfest på hans klubb, och det var ju trevligt, så vi skakade hand och jag gick vidare.

Men nu har jag funderat lite mer på saken, och jag har en idè som jag ska presentera för honom imorgon. Jag skriver imorgon och berättar om idèn om han är på. *HÅLLER TUMMAR*


Puss!  /Puffi


Back on track.. nya Modebilder!




 
Som ni alla vet, så har jag inte bloggat något i sommar. Jag har haft fullt upp med mitt jobb på Magnani, och mina söta, lite smått vilda vänner :P

Jag har heller inte haft några plåtningar eller gjort något som har med smink och styling att göra, det har varit ganska skönt att slippa stressen innan att planera plåtningar, speciellt när man jobbar mycket med annat, då går det helt enkelt inte ihop med vardag vänner och jobb.

Men nu är det höst, och det kittlas i stylingnerverna igen. Dominic Hedgecok är en duktig ung fotograf, som tog sina första stapplande steg som fotograf i Februari 2008(!?). Han är väldigt ambitiös och har tjatat på mig länge nog nu om att göra en testplåtning tillammans.

Jag hade idè som jag ville testa med bommulstussar och tylltyg.. Det slutade inte alls som min vision var till en början, men bra blev det ändå tycker jag.

Modellen heter Elin och kommer från agenturen Stockholmsgruppen

RSS 2.0