Stockholm --->> Berlin

Jag har packat, packat upp, packat om.... packat upp igen. Och hur jag än bär mig åt, så är mina väskor för små att rymma alla skor, smink, kläder och övriga prylar. Mitt handbaggae är så tungt att jag lär bryta en arm, eller två, i ett försök att lägga det på plats i den lilla takboxen i kabinen.

Klockan är nu strax innan klockan fyra på morgonen, och jag gör mina sista försök att få med mig det jag behöver. Min kompis från Berlin är här för att hjälpa med all packning, hennes flyg går på 07.15, så hon ska strax bege sig mot arlanda.

Vi dricker Te.

Hur länge blir jag borta?

Jag är så nervös...




Jag stal en smörgås.. Borde jag skämmas eller?

Klockan 09.30 imorse, vaknade jag av JG som slet i mig...

-Emma, Emma., Viktora och Daniel ska gifta sig!
-Hmm.. Jag noterade det och vände mig om, och försökte sova, en stund till... Jag vaknade raskt till, när JG slet i mig, han skulle till jobbtorget, och det var bråttom.. Pronto!


Sömndrucken gav jag mig ut på en promenad på väg mot slussen.. Jag gled in på Sandys för att köpa en frukostmacka. Jag valde en av de färdiga Wraps som redan låg framme och ställde mig i kassan.. Någon diskade i köket, och jag ropade:

-Hallå!
(skrammel och vatten som rinner)
Hallå, är det nån där?
(skrammel)
-Ursäkta!
(boink skrammel)

Uppenbarligen ville de inte sälja något, men jag var hungrig, så jag suckade och gick därifrån, med min Wrap i handen, utan att betala..

Borde jag skämmas nu, och gå tillbaka imorgon för att betala?


Tandblekning, specialerbjudande för dig med egen blogg!!

Jag brukar ta hem ett parti tandblekning då och då... Mest för att kompisarna frågar efter det, men nu skulle jag själv faktiskt behöva en omgång. Det var ett par år sedan jag gjorde det sist, och vad är mer attraktivt än ett vitt leende?

Jag beställer hem direkt från usa, och det är skonsam och effektiv 35% karbamidblekning som du använder 15-30 minuter om dagen.

Det tar ca 5-10 dagar innan man uppnår önskat resultat, och du kan sedan spara blekgelen för att fräscha upp blekningen, när den mattas av.

Hur länge din tandblekning håller, är helt individuellt och beror på olika faktorer, tex rökning. Men genomsnittligt ca 2-3år.

Ett paket innehåller:

* 10ml karbamid-blekning
* 2 st formbara bettskenor
* Fashionabel kartong + Beskrivning

--> 1paket - Pris: 299kr
--> 2paket - Pris: 499kr



OBS!! OBS!! OBS!!

Om du har en egen blogg och är intresserad av att testa tandblekning, så höra av dig till mig, så ska jag ge dig ett erbjudande som du knappast kan motstå :) Lämna din mail i kommertarsrutan nedanför, eller skicka ett mail till [email protected] så kontaktar jag dig!

Hur man omvänder en hetero-amerikan!




Gårkvällen slutade på gayklubben Lino tillsammans med Alex, Robbin och norrlands-bögen Tommy som är på besök. Och att vår Hetero-amerikan trivdes som fisken i vattnet gick inte att ta miste på, när han slutligen entrade dansgolvet, med några liter hallon-drink i kroppen.


Att han blev extra förtjust i vår norrlandskompis Tommy gick inte heller att ta miste på.... Men när vi kom hem blev det dock ett par vändor på toaletten och en kort "nap" då vi övriga inhalerade en god bakis-måltid.. Efter en stund hör vi från hans rum...

-Tommy, Hugg in!

(Tommy fattar inte vinken här, utan vrider sig av skratt precis som vi andra)

-Tommy, come and Hugg in!

När Tommy slutligen fattar vinken, gör han ett snabbt besök på toaletten, sen glider han ner under täcket med amerikanen.  Exakt vad som hände under täcket förtäljer jag inte här, men du får använda din fantasi. Jag kan dock berätta att båda hade en "trevlig" natt, och att det var en mycket nöjd amerikan som lämnade oss nyss, för att åka hem till Amerika ;)


Update!!



Det var massa folk här igår, och vi höll igång fram till klockan sex på morgonen...
Så jag har varit ganska trött hela dagen.. Trots det så har det varit jättetrevligt att ha Rob på besök :)

Vi har gått runt hela stan, och jag har visat globen, slottet, rosenbad, stadshuset, gamla stan, hammarby sjöstad och massa annat. Det har varit kallt, och vi har gått långt men vi har pratat mycket, och vi hann till och med ta en öl på O`connels i gamla stan...

Rob ligger i sitt rum och tar en nap, och själv funderar jag på att göra detsamma.. Vi hörs senare!


Surfa på soffor - Bli en couch surfer!

Hänger varje dag på en community som heter CS  (www.couchsuring.com). Det är en fantastisk sida om man gillar att resa. Här kan du lätt resa, utan att åka bort, som jag har gjort...

..genom att ta emot resande människor hemma hos mig!! Min första Soff surfare kommer imorgon. Han heter Rob Richardson och kommer från USA. Han ska stanna hos mig lördag- Söndag. Och jag ska visa honom runt i stockholm.

Jag är självklart lite nervös att bjuda hem en främmande människa, bara sådär, men jag tror att det kommer att bli astrevligt :) Dont Yah think?

Såhär ser han ut..


Jag är säker på att detta är ett roligt och nyttigt sätt att lära känna nya människor, kanske från olika kulturer och bakgrunder.. Jag får uppdatera ang detta på söndag, så får ni veta hur det gått :)

Kram <3


Nu har jag varit i farten igen!




Ni som tjatar om styling hela tiden... Här är lite nya bilder som jag gjorde i Januari.. Med Will (som vanligt) och modellen heter Emma Östergren.

Det kommer fler bilder, med en annan styling, från samma session en annan dag...

Kram så länge!

5 dagar kvar...

Ooh, jag är så nervös att jag spricker.. Jag åker till Berlin på torsdag. Inget flyg tillbaka är bokat, för jag tänker stanna ett tag. Det är verkligen lägligt, för jag behöver ett brejk från allt här i stockholm. Jag springer omkring i mitt lilla ekorrhjul, och jag känner att jag måste ifrågasätta mig själv, få lite perspektiv.

Ibland måste man åka bort för att hitta hem, eller hur är det?

Jag har skaffat en liten dator idag, så jag kan fixa min skola därifrån. En liten stylish HP-mininote, i borstat stål. Visst är den söt?!

Jag kom, jag såg, jag gick...

Jag kom precis från 7elvan, där 3 italienska turister stalkade den stackars blonda flickan bakom kassan, hon såg besvärad ut, och berättade att de varit där i tre timmar. Jag tog min kaffe och gick..

Nu är jag på jobbet. Jag letar lägenhet i Berlin, och jag har fått en del svar, så jag är glad över det...


Jag och Alex bråkar hela tiden. Jag vet inte, kanske man bara ska skita i det, och inse att vi bara sårar varandra och inte borde vara vänner..  Det blir värre för varje dag och  ju fler gånger vi sårar varandra, ju längre blir det tillbaka.

Ett förlorat förtroende, går nog aldrig helt att reparera. Kanske ska man då inse, att det bästa, är att bara gå vidare..?


Jag ska se det som en läxa.


Jessica Simpson STOR-satsar på kläder för MULLIGA!

Bilderna på Jessica, som glatt meddelat att hon är nöjd och stolt över sin kropp, har kablats ut med utlåtanden som "osmickrande" och "mulligt", skriver Female First.

Nu lanserar Jessica Simpson en kollektion med kläder för alla kroppstyper enligt samma källa.


- Jag vill skapa kläder som passar alla figurer. Jag vet hur en illasittande klänning kan kännas, och vad det gör för självkänslan, säger hon. Och hon lovar samtidigt att hennes varianter inte kommer ha den effekten.


Jessica har redan en lyckad satsning på skomode bakom sig och adderar nu kläder för samma målgrupp - det vill säga alla kvinnor.

- Vi vill nå alla typer av människor, vilket vi gör. Vårt fokus är att det är du som ska bära kläderna och inte tvärtom, säger hon i artikeln.


- Om mina kläder, skor och accessoarer får dig att känna dig vacker är jag nöjd, säger hon till InStyle.

Källa: SalongK


Jag tycker att det är fantastiskt att en kvinna som tidigare varit en symbol för bantinghysteri, nu blir en förebild för sunda ideal.

Hon är har ju faktiskt bara blivit normalviktig. Jag kan gissa att hon blivit en storlek 38-40, vilket är HELT NORMALT, och inte alls överviktigt.

Det återstår att se om hon orkar stå emot medias press...

..Vad tror du?



Lazy sunday..

Eller, ja, det är ju inte söndag, med det känns som söndag.. Är hemma hos Mutti, helt själv. Delade en semla med hunden till frukost, sen gick vi på promenad.

Nu ska jag försöka lista ut hur jag får igång Nintendo Wii för jag ska spela Guitar Hero!

Visst är det härligt med semester!!?



Supertips!! Gratis bilder!!

Just nu får alla 100bilder gratis från postfoto, perfekt för dig som vill skriva ut dina digitala bilder! Kanske göra ett fint foto-collage på väggen hemma?!
Klicka på bilden här brevid och beställ redan idag! >>>>>>>

Mer GRATIS kan det inte bli :)

OBS! Erbjudandet gäller dig som är ny kund!

Vive la fete

Maquillage


Årets fynd!


 
Jag har ingen partner (än!!), så varför inte gå och bli kär i ett par skor(?!). Dessa sötingar föll jag pladask för:) Och då de endast kostar 249kr så får man väl betrakta det som årets fynd! Du kan köpa dem hos Halens, så skynda dig innan de tar slut!

Kram!

Day..

Är hemma idag.. Packar min väska, och lyssnar på mina älskade Bat for Lashes. Hittade helt oväntat, en Marabou chokladkaka med mintkrokant på balkongen, den har nog legat där några veckor, men det kändes tröstande med lite choklad, haha.. för dagen började inte särskilt bra.

Jag har lite ångest över hur jag ska kunna slutföra min utbildning i Berlin, min dator är sönder.. ska jag typ låna en offentlig? Jag borde köpa en ny, men min ekonomi tål inte det just nu, fan(!), jag är ju ganska beroende av en dator efterssom jag läser på distans.. Suck!

Den här låten är till dig Alex


Hej, Linda rosing, Blondinbella, Katrin Schulman... och ni andra härliga människor!!!

Den här låten ägnar jag till er....


Begrav Kolingsborg!

Igår var vi på Kolingsborg, där de öppnat en ny klubb, som ska vara någon slags kopia, på Berghain, en av europas mest kända klubbar. Eftersom jag själv har varit på orginalklubben, blev jag (inte helt oväntat) något beviken när jag hörde 10år gammal schlagermusik dåna ur det nya (0,5miljoner) dyra högtalarsystemet. 

Kvällens skönaste kommentar, kom från Bertos kompis, som helt upprörd, i toalettkön, utbrister..

-Jag fattar inte hur dom kan ta 52kr för en öl, när de inte ens byggt färdigt. (Ja, så tacky var det!! Byggställningarna och tuschteckningarna övertygade ingen, allra minst mig :P)

Fantastiskt tråkigt, men vad mer kan man begära av gaystockholm, eller stockholm överhuvudtaget för den delen? När ska folk här börja förstå vad som är bra musik?! Kan det öppna en riktig klubb, där man kan dansa hela natten, till internationella DJ:s, och riktigt bra housemusik, den dagen flyttar jag tillbaka till stöckolm?

Nu ska jag Berto, Alex och Carro kolla vem som vinner melodifestivalen, jag håller tummarna för låten Tic Tak och Snälla Snälla.


"Den riktiga Berghain"  <3

Drama eller smink?

Jag vet ofta inte vad jag ska skriva om i min blogg, ska jag skriva om den galna festen jag var på, och dramatiken i min vardag, eller ska jag skriva renodlat om bara smink, kläder och styling?! Jag blir så glad när ni talar om för mig vad ni vill läsa om :)

Såå... Drama eller smink?!

Hur mycket skinn ömsar vi igentligen?

Svaret är 4kg per år!
Därför är det viktigt att exfoliera huden för att bibehålla en klar och frisk hud.

Här är tre konkreta tips och råd att använda sig av..


1. Peeling hjälper till att ta bort överskottet av döda hudceller och stimulerar nybildning av celler vilket bromsar åldrandeprocessen. Det gör din hud jämnare, klarare och slätare.

2. Mest skonsamt är en skrubb med olja som återfuktar huden. Har du problemhud är en saltskrubb med spårämnen och mineraler bäst.

3. Skrubba helst med händerna, då kan du lättare kontrollera hur hårt skrubbad huden blir. Börja vid fötterna och arbeta uppåt mot hjärtat för att få i gång blodcirkulationen.


Det finns många bra scrubbar på marknaden.. Men här bjuder jag på ett fantastiskt enkelt och användbart recept:

1dl finkornigt salt
1dl Olja (tex. Oliv, mandel, jordnöt, eller solros)
10 droppar eterisk olja

Pepparmint -
För fötterna
Lavendel - Antistress
Apelsin - Upplyftande/antideppressiv
Rosmarin - Antioxidant

Foundation - Välj rätt färg!



Det är många saker att tänka på när man väljer foundation och det är en hel djungel därute bland märken och olika formulas. Googla gärna och läs på om produkternas innehåll, vad reklamen och säljaren i butiken lovar, stämmer inte alltid överens med verkligheten. Använd gärna färgkartan ovan, som riktlinje när du väljer färg.


Om färgen i ansiktet skiljer sig från resten av kroppen?!

Själv har jag mycket ljus olivfärad hy, medan huden i ansiktet lätt ser lite mer rosa ut. Om jag då väljer en foundation med rosa underton, för att min hud i ansiktet har den färgen, skulle det se fel ut till resten av kroppen.

Det man kan göra här är att använda en neutraliserande primer (finns hos bla. Smashbox och Face) innan din foundation..


Grönt/gult - neutraliserar röda partier
Lila - neutraliserar gult
Rosa/aprikos - Tar bort glåmighet och fräshar upp ett blekt ansikte


Att tänka på

-Testa din foundation på käkbenet inte på handen
-Prova alltid din foundation i dagsljus innan du köper
-Välj en foundation som är anpassad till din hudtyp
-Köp gärna minst två foundations (Så du kan blanda när årstiderna skiftar)
-Använd lättare produkter på sommaren, och mera täckande på vintern
-Blanda gärna ut din foundation med lite ansiktscreme till vardags,

OBS!
Tänk även på att din foundation är där för att jämna ut hudtonen och ge lyster, för att täcka finnar och ojämnheter använder du en concealer som är anpassad efter dina behov, på så vis får du ett så fräsht resultat som möjligt.

REA-FYND! (Kanebo - Cream finish)
Denna foundation är mitt senaste tillskott i necessären, jag använder färgen Cool Sand.
Den finns på NK, och kostar just nu bara 160kr, själv funderar jag på att gå dit och investera i ytterligare ett par stycken.. :D


Bloggstatus, är jag för tråkig?

Vecka 4

-Måndag: 30

-Tisdag: 57
-Onsdag: 28
-Torsdag: 23
-Fredag: 27
-Lördag: 18
-Söndag: 17


Totalt: 200 unika besökare v.4

Bloggbetyg:
Underkänt



Ja, som ni kan se, så är min status i blogg-sfären inte så hög just nu, jag bloggar för sällan, och jag kanske är för tråkig, helt enkelt?! :P

För precis ett år sedan, hade jag över 200 unika besökare varje dag här på bloggen, dom tiderna är över, helt klart.. Jag antar att jag borde blogga oftare, men vad mer kan jag göra för att du ska läsa min blogg? Vad vill du läsa om? Tala om för mig, och jag ger all min kärlek tillbaka till dig! :)

P.s Hjärtat är en liten värmekudde och kommer från Nyttadesign (139kr) Klicka på bilden så kommer du till deras webbshop.


Jag önskar mig..

Jag vet att det inte är jul snart, och att jag för länge sen slutat fira mina födelsedagar. Men jag surfade runt, och letade lite inspiration och fann ett fantastiskt företag som tillverkar smycken i Paris...
..Heter dom! "Sweet an dirty" är stilen :P







RSS 2.0