Jag vill önska...

..Alla mina goda vänner, familj, grannar, sexuella förbindelser, de jag druckit under bordet, de som avvisat mig som sexpartner, carlsbergs bryggeri och allt annt löst folk en God jul och ett gott nytt år!


I am an Alien.

Jag är så ledsen. Och när jag är det så blir jag så destruktiv och letar bekräftelse på ställen där jag vet att jag aldrig får det, sen mår jag bara ännu sämre, fan vad dumt.

Livet är svårt för mig, nån som har en karta, guide och instruktionsbok, alternativt en kurs att sälja, där man få lära sig hemligheten, det som jag inte förstår. Jag har inga stora krav men uppenbarligen så är allt mycket komplicerat.

Den här låten får idag representera vad jag känner just nu, jag valde en härlig sing-a-long-version så att jag och alla andra socialt missanpassade människor kan hänga med i texten och tycka synd om oss själva. Jag lovar, det är bättre än terapi!!


Englishman in New york

Skön musik min vän!

Bat For Lashes - Whats a Girl To Do


Mini PC, BRA eller ANUS?

Ett tag sedan vi sågs va?! Jag ärligt förvånad att ni trots min illojalitet fortsätter besöka mig varje dag. Men jag älskar er ändå, fast jag inte bloggar hela tiden, det vet ni :) :P det är bara det att jag har ett liv att ta itu med, vilket inte är särskilt lätt alla gånger.

Min dator har varit sönder ett tag, så jag har bara kunnat använda datorn på jobbet eller Alex dator, som han själv för det mesta använder.. Men imorgon ska jag och sweethweart-pumpkin-baby-dog dra och köpa en ny., det ser jag fram emot. jag ska nog skaffa en liten söt dator, som alla andra gör just nu.


Funderar på denna (LG X110), den är jättesöt och finns i förgerna vit, svart och rosa.

Vore kul att höra dina åsiker om en dessa små datorer, är dem bra? dåliga?

Jag inbillar mig att man måste scrolla många webbsidor, efterssom skärmen är så liten, kan det stämma?


Jaja, i vilket fall, vi får se imorgon!!


Årets julklapp, Sumodräkt.

Jag har hittat årets juklapp, Jag menar, vem vill inte ha en sumodräkt? Fina huvubonader följer även med, i form av en läcker japansk frisyr. Godingarna kostar bara 299kr/st, hos Halens.se

Puffi tipsar: Köp en åt både dig och din sambo/pojkvän/flickvän, så kan ni nästa gång det blir gräl boxas omkring i dessa. Mycket coolare än att slåss och att kasta porslin är bara sååå last year!

Nä, plikter kallar, nu ska jag dyka ner bland lakanen och bli knådad av världens bästa Alex... För jag har jobbat sååå hårt idag.

Puss!


Entourage.. (The saturday edition)

Handen på hjärtat... Vi fick väl inse, att det är svårt att klä ut sig till något som man redan är ;D Kvällen blev lång, och det var mysigt, så vi orkade inte ägna någon längre tid åt våra Hor-outfits.. Men sexiga och utmanande som vi som alltid är ändå, hade vi en sjukt trevlig kväll :P Lång hemmakväll, ett snabbt stopp på Marie Levau och slutligen Gay-Lino.. En helkväll helt enkelt.

P.s Glöm inte att lyssna på soundtracket!The Entourage


Jag och Sander


Diadem-horan och Roberto


Javier och Nathalie


Club Lino 


Partydvärjen - Ett orginal!


Lykke Li - Little bit (Live med bittersnubben, DONT MISS!!)Puss, slick och stön!

RSS 2.0