Snyggaste skorna! Måste ha!

image220image221
Din sko: 449kr


Hej! Emma Nolander heter jag och jag är skonarkoman.. (Det är nu, Ni i en apatisk kör instämmer och svarar: Hej Emma!)

Dessa skor hittade jag hos Wysteriia. Jag bara älskar dem. Jag måste ha dem. När Alex läser detta så kommer han tvångsmässigt att strypa mitt Cash-flow, och tvinga mig att jobba ännu mer bara för att jag inte ska ha någon tid över för att gå till stan... Han tycker jag har för många skor... Jag vet att han tycker det.. Men man kan inte ha för många skor. Skor och väskor, är underbara. Hur tjock eller ful man än känner sig och även om man lagt på sig några kilon så sitter dom ändå alltid lika snyggt, ellerhur?!

Håll med nu!! MINST ett par skor i månaden kan man väl få unna sig iallafall!!?
 
Faktiskt. Puss!

December goes freezing-fashion... part #2

Bild-serie nr: 2 från våran första utomhus-session 2008.. Jag är jävligt nöjd med bilderna, som vanligt, när William har varit i farten. Men det är alltid roligt att höra vad andra har att säga.. Så öppna käften och kom med kritik.

Fotograf: William saar www.fashionbleed.com
Modell: December
Hår: Jenny Waxin
Makeup/styling: Emma Nolander (jag)

image214


Kommentarer tack!

Just shake what you`r mama gave you!! do..dodo.. You know you`r SEXY!!

Tv Rock  vs. Seany B - Flaunt itEfter den gräsliga transaupplevelsen med Charlotte Perrelli vill jag dela med mig av lite riktig musik. Där här sköna låten älskar jag verkligen.. Perfekt att dansa till i småtimmarna, när alla är glada i luvan :P

Vad tycker du om den?

Charlotte är ett fjasko!Vem är Art-Director i denna musikvideo? Charlotte perelli själv kanske. Här med döper jag den till...."transa dansa mot svart-vit fond"? Det är iallafall det jag tänker på när jag ser denna video.. Se och förskräcks! Jag kan lyssna och blunda, om jag tittar mår jag bara dåligt!

Kommentarer någon?

RSS 2.0