Läskigt alternativ till cigaretter!!


Den är redan en hit i Holland och ska nu börja säljas i Storbrittanien. Ja, det är sant! Den nya flugan heter Nikotinläsk. Tanken är att läsken ska hjälpa rökare som har svårt att hantera rökförbudet på krogen.


Drycken som ska ha en fruktsmak och består bland annat av ett afrikanskt örtextrakt som enligt tillverkaren ska ge en "energieffekt" samt en "euforisk känsla av lugn och avslappning".


- Det här är ett idealiskt hälsoalternativ till cigaretter, säger Guillaume van Grinsven på företaget United Drinks and Beauty Corporation, som är leverantör till läsken i nederländerna.

Källa: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3631886.ab



Själv tycker jag att det låter sjukt ohälsosamt, att byta ut cigaretter mot en läsk, frågan är vad som dödar dig snabbast cigaretten eller läsken? Läsken ska ta udden av nikotinbegäret under 4 timmar. vilket då innebär att du måste dricka uppåt 5 Nikotinläsk varje dag för att hålla röksuget på avstånd(!!!), vilket självklart kommer att resultera i ett blodsocker som åker berg-och-dal-bana!

Eller vad tror du? Vill du dricka Nikotinläsk?




Grattis Cecilia!



Ja, må hon leva! Ja må hon leva! lalallalalaa aa..

Brukar prata med söta Cecilia då och då.. Vi har väl några gemensamma bekanta, då hon brukar modella, och jag är stylist. Och så har hon ju en bra blogg som  jag självklart följer :) Efterssom jag jobbar smycken, och jag vet att Cecilia älskar smycken så fick hon självklart paket från oss nu idag när hon fyller år :) Detta halsband är ett av mina personliga favoriter faktiskt:) Visst är det fint?! Jag tycker det passar henne jättebra! Ni hittar det på www.magnani.se

www.wysteriiasblogg.se

Mad world!

Mår lite dåligt ikväll, så jag är hemma hos mamma och tar det lungt, jag har haft alldeles för mycket att tänka på den senaste tiden.. Det har slutat med att jag är sjuk typ hela tiden,.. Ikväll känner jag mig extra dålig, och jag måste verkligen varva ner, så jag har åkt ut till mamma.. 6 mil utanför stockholm.. Ska stanna här några dagar och ta det lungt, promenera i skogen och klappa kor. Sen är jag tillbaka igen, back in buissness!!

Take care så länge!

Kvällens bästa låt


Pimpa bloggen ala 80`s!

Jag gillar att ändra om och styla min blogg, så jag vill bjuda er på lite coola bakgrunder, en enkel förändring, som är lätt att göra.


Mer 80`s än såhär tror jag faktiskt inte att det blir! eller?















hur mötet gick..

Jag vill bara berätta lite om hur mötet gick häromagen, med de två australienska fotograferna..

...Jag träffade Ingrid och Scott igår, på cafe KLADDKAKAN i gamla stan (mitt favoritställe:P) Dom var jättetrevliga och snälla, och det var lite lustigt, för vi hade bestämt att vi skulle ha varsin idè med oss, som vi kunde diskutera, Och jag hade sett två sessioner i den nya tidningen Perfect, som inspirerade mig jättemycket, den ena var lite gotiskt spöklik och var fotogreferad i ett kalhygge och den andra var provokativ, och fotograferad i ett ökenliknande landskap, med en bodysuit av spets bland annat. 

De hade med sig bilder på en location som fanns i närheten av där dom bor som var riktigt läcker, vart den är vill jag inte avslöja, med risk att något annat team åker dit och fotar innan oss :P Det roliga var att deras styling-idè gick ganska mycket i stil med min inspiration, och det var ju lyckat, så nu letar vi en duktig modell och mua som vill hänga med och fota detta :)

Jag har tänkt fråga en MUA, men om det är någon duktig mua som läser detta (?!), så går det bra att anmäla sitt intresse, om inte annat för framtida plåtningar och samarbeten:D

Och är du modell, och gärna har långt blont hår, har en del erfarenhet och gärna är med i en agentur, så hör av dig!!

www.sjodahlrichardson.com
www.emma.carbonmade.com

Jaha, då var det fredag...

Idag har jag jobbat med pärlshopen, jag har soreterat massa pärlor och gjort coola blandningar med namnen "This is disco" och "Take me to your heaven"..

Just nu kollar jag på IDOL, det är Abba-tema idag, jag älskar Abba... IDOL-lars gjorde precis precis en version av Moneymonyey, där han såg ut som Willy wonka på heroin, det bra, han var underhållande, och gjorde sin egen version av den..

Jag har inget att säga idag, så jag ska hålla käften... haha!

Vi hörs lite senare istället!

Favourites... so far!

Jag är så nervös inför imorgon, på förmiddagen ska jag möta upp två autralienska fotografer, som jag ska plåta med.. Vi ska fika, och diskutera lite olika ideer, och jag hoppas verkligen att dom nappar på den lite peciella idèn som jag har :P Dom är verkligt duktiga, så jag tror det blir bra vad vi än gör tillsammans!

Deras hemsida: www.sjödahlrichardson.com 


Vill även passa på att bjuda på lite av mina favoritbilder so far....

         


Fotografer: William Saar www.fashionbleed.com 
                      Ryan Garisson www.ryangarisson.net
                      Dominic Hedgecock www.greenbeard.blogg.se

Han drog ner brallorna, visade kuken oh fes på gästerna...

..Fartygsvärden Anna jagar blottare på nöjeskryssaren Cinderella i nya teveserien "Färjan".

Vad gör jag såhär mitt i natten?! Klockan är 02.37 sitter jag kvar på jobbet och sorterar pärlor, fixar med den nya webbshopen, kollar på avsnitt nr:1 av "Färjan" och äter ett KRAV-äpple från 7-eleven, nämnde jag att jag ska jobba imorgon?

Färjan
Klicka på bilden för att komma till programmet!

SNABB TÄVLING!! Först till kvarn!

Detta är en supersnabb tävling! De fem första som gissar rätt på frågan, kopierar denna bild, lägger den i sin blogg, och länkar i  mitt kommentarsfält,  får välja mellan priserna nedan! Tävlingstiden är begränsad till imorgon (torsdag den 22:a) klockan 12.00.

TÄVLING!!


Gissa landet!

Frågan är: Vilket land visas på bilderna nedan?!

Ledtråd 1: tuktuk!
Ledtråd 2: City of Angels!

Kitsch shoppingKitchig shopping

Taxi

Ny webshop för pärlor, stenar och smyckesdelar!



Jag jobbar just nu med en webbshop för pärlor, och smyckesdelar. Du kommer att kunna köpa smyckesmaterial, både i små och stora mänger!

Vore kul att höra hur många av Er som gillar att göra egna smycken?! Jag kommer självklart att tävla ut presentkort från shoppen, om ni skulle vara intresserad av det!? Jag behöver all feeback jag kan få, så alla bra tips belönas självklart!!

Äger du en blogg där du skriver om smycken, pyssel och liknande, så är du självklart välkommen att höra av dig för ev samarbete :)

Kram så länge!








The secret of beauty! Oh yes!

foundation, shading och highlighting är grunden i all makeup, den som säger någon annat ljuger, eller vet helt enkelt inte bättre! Här tänkte jag visa dig lite tips, på hur man bäst använder sig av shading, vilka verktyg man ska använda samt tips på lite olika färger som är användbara!

shading:
Shading använder du för att markera, det kan vara att framhäva kindben, göra att näsan ser kortare, smalare eller rakare ut. Du kan förvilla bort en liten dubbelhaka och samtidigt markera din käklinje, eller så kan du få din panna att se mindre ut. Möjligheterna är många, och det är ditt ansikte som styr vad du vill framhäva eller förändra.

highlighting: Highlighting använder du för att framhäva. Detta skapar ett djup i anisktet. En higlighter kan vara skimmrande, men det behöver den inte nödvändigtvis vara, det kan istället vara tex en ljusreflekterande concealer, ett vanligt täckstift i ljusare nyans än din foundation, eller en ögonskugga, allt handlar om vad hu har tillgänligt. Använd din kreativitet! En bra sak att tänka på om man använder en skimmrande higlighter är att använda ytterst lite, och bara på det ställen man vill framhäva, annars får man en glansig look, som lätt ser flottig ut.

Sahding och higlighting före/efter

Verktyg: För shading rekomenderar jag en snedskuren rougeborste, samt en borste för ögonskugga av lite större modell. För higlighting rekomenderar jag en rund/fluffig mellanstor borste.

För priser, gå in på respektive hemsida för mer information!


 


Halloween makeup! Tim burton style!

Gillar du Tim Burton? Då kanske du gillar denna makeup som är dockliknande och inspirerad av filmen Nightmare before cristmas/Corpse bride. Riktigt snyggt om du frågar mig. Helt enkelt en lite annorlunda halloween makeup!

 





Gratissaker till alla!

gratis tv

En ny laptop, en digitalkamera, ett playstation3 eller kanske en ny platt-tv?
Värva kompisar och tjäna poäng..

Värva 7 kompisar och få ett presentkort på Kicks eller MQ värt 500kr
Värva 20 kompisar och få ett
Xbox 360
Värva 40 kompisar och få en Samsung LCD 32"
Värva 30 kompisar och få en ny laptop från Acer

MEDLEM BLIR DU HÄR!
gratis smink






Lucy in the Sky with Diamonds, en sång om LSD?

Är inte på mitt bäst-humör idag, sitter i soffan, snaskar godis och kollar film. Vill dela med mig av en Beatels-låt med en fantastisk video som inspirerar mig.

Det sägs att låten handlar om drogen LSD. Se och bedöm själv, vad tror du?


Beatles - Lucy in the Sky with Diamonds






Malmö - Staden utan Rödljus!

Jag har upptäckt att Malmös innerstad på många ställen saknar rödljus i sina korsningar, det är väldigt underligt, det vore väl bättre att ha en rondell där. För just nu är det djungelns lag som gäller, folk kör nästan in i varandra, och det skapar irritation så att folk tutar och svär åt varandra... haha!

Hur kan det ha blivit såhär?


Det blev ingen köpenhamnresa igår! Jag hade huvudvärk, som senare gick över i illamående, så jag bestämde mig för att stanna kvar i Malmö. Idag har jag promenerat runt i stan,, besökt möllevången och gjort några vintage-fynd. Nu är min lilla budget slut, och jag sitter på Centralstationen och väntar på flygbussen som ska ta mig till Sturup flygplats.

Talk to you later Amigos!









Köpenhamn??

Sitter på centralstationen i Malmö, för att läsa min mail, och försöka hitta någonstans att låsa in min jobbiga och tunga väska till imorgon.. För jag tänkte kanske åka till köpenhamn, det tar tydligen bara 30 min och kostar 100kr, och det kan jag väl kosta på mig, med min lilla studentbudget?!

Idag har vi haft en föreläsning i social ekonomi, talat om begreppet "Sammhällsentreprenör" och delat med oss av våra visioner för framtiden, det har varit både intressant och lärorikt.

Igår hade vi en intressant föreläsning om kreativitet, med följande övningar, det var mycket intressant och öppnade ögonen, för vad är igentligen sann kreativitet? När är man kreativ? Vad anses vara kreativt, och finns det olika sätt att vara kreativ på? Väldigt intressant måste jag säga :) Jag är väldigt glad att jag åkte ner till Malmö, för nu har jag fått en push framåt, och jag är inspirerad att dra igång med min projektplan, mer om det en annan gång!

Vad är kreativitet tycker du? Det vore väldigt intressant att veta, för det finns nämligen många olika sätt att se på saken!









Skola och ÅNGEST!!

Jag hade totalt glömt bort att det var internat på min distansutbildning idag och imorgon, så hastigt och lustigt är det bestämt att jag ska åka ner till Malmö idag. Jag har inte sovit på hela natten, så jag ska beställa en latte med dubbel espresso på väg till flyget, för annars kommer jag knappast att orka..

Jag är dessutom efter med mina uppgifter, då det är två inlämningsuppgifter som jag glömt att göra, + att jag har missat en av mina föreläsningar.. Det här är en av mina mest ångestfyllda dagar på länge!! FY!

Jag har dessutom ett viktigt möte på torsdag som jag måste omboka på grund av detta elände, det här känns inte bra, SKJUT MIG NÅGON!!?


Just nu skulle det kännas fantastiskt med lite kärlek!! NÅGNON?!

skola och ångest!








Vi 80-talister....

- Vi som 'knackade på' hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem

- Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt

- Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare

- Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade

- Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen

- Vi som samlade på allt - främst kapsyler och "suddisar"

- Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola 'gömställen' som det fanns på TV

- Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far- och mormödrar

- Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail

- Vi som trodde att pins i stil med 'Rör inte min kompis' skulle förändra världen

- Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks

- Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan

- Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten

- Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram

- Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs

- Vi som spelade in musik på kasettband genom radion

- Vi som frågade chans på någon ny varje vecka

- Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter

- Vi som drack Cuba Cola och Jaffa

- Vi som läste OÄ i skolan

- Vi som var närvarande medan Myrornas Krig fortfarande gick på TV

- Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp

- Vi som har gjort massvis med busringningar innan 'Anitan' dök upp

- Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen

- Vi som läste Lyckoslanten

- Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga

- Vi som var med på rökrutornas tid

- Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem

- Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson

- Vi som använde duschmössor/kåpor stora o kraftiga nog att skydda oss mot radioaktivt avfall efter gympan på lågstadiet

- Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm Nintendo-tumme

- Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost

- Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka

- Vi som var de första i backen med snowboard

- Vi som fick förbud att använda Tamagotchi på lektionerna

- Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar

- Vi som var de som började med Lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det

- Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt

- Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet

- Vi som går igång på 'När du hör den här signalen... *pling* ... då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi...

..Är det inte träffsäkert så säg?!








Retushfusket! Före och efter!

Mena suvari before and after

Smink i all ära! Men idag kan man göra det mesta i photoshop, se bara på denna bild.. Fet hy, mörka ringar under ögonen och alla andra möjliga fläckar, försvinner hur lätt somhelst, om man är duktig i photoshop. Till skillnad från många andra så gillar jag detta. Vem säger att den bild SKA visa verkligheten?! En bild ska enligt mig göras så snygg och attraktiv som möjligt, för att tillexempel sälja en produkt, eller ett varumärke, eller kanske det senaste höstmodet!


Vädra din åsikt?!





Fashion med Henrik!



Senaste tillskottet i portfolion är denna bild. Det är fantastiskt, efterssom jag saknar killar i min porfolio helt. Vi plåtade denna bild på mitt jobb, det svartvita trädet i bakgrunden har jag målat på väggen i butiken...

Modellen heter Henrik Ahlgren och jobbar för ELITE-models www.henrikahlgren.com
Fotografen heter Dominic och bloggar på www.greenbeard.blogg.se






Pärlor på tradera!

Här på företaget jag jobbar med har vi tonvis med pärlor, lås, stenar och annat smyckesmaterial.. Jag har sorterat upp en del och lagt ut det på tradera, och det kommer nya produkter varje dag! Så för dig som gillar att tillverka egna smycken finns det säkert ett och annat fynd att göra!

Auktionerna hittar du HÄR!










Du blir fet av frukt!

Ja det är sant.. Fruktsocker, eller fruktos som det även kallas gör dig fet-på bara fyra timmar!! Fruktsocker används ofta i "sockerfria" produkter. Men sanningen är den att fruktsocker omvandlas till fett på bara 4timmar.

En ny amerikansk studie visar hur kroppen reagerar på olika slags sockerdrycker. Undersökningen visar att fruktsocker, som ofta används i sockerfria produkter, lättare blir fett än vad vanligt socker blir - och att förvandlingen sker häpnadsväckande snabbt. Forskningsledaren Elisabeths Parks vid universitetet i texas förklarar det såhär:

- Kolhydraterna kommer in i kroppen som socker, levern plockade isär molekylerna som legobitar och satte ihop dem igen som fett. Allt detta inträffade inom fyra timmar efter att fruktosen dracks.
- Budskapet från den här studien är kraftfullt eftersom kroppsfettet mättes omedelbart efter att de söta dryckerna konsumerats, säger Elisabets Parks.

Nu ska livsmedelsverken i Sverige och Norge kartlägga hur det dolda sockret används i produkter som marknadsförs som sockerfria.
- Påståenden som "utan tillsatt socker" och "sockerfritt" blir allt vanligare, men termerna används inte alltid korrekt, säger Ulla Fäger, statsinspektör på livsmedelsverket

Akta dig för blandannat sockerfri....

..Läsk
..Juice
..Yoghurt
..och ät inte för mycket frukt!







Barnvakt, åt en klimakteriekossa.

Idag har jag varit barnvakt åt Alex mamma. Vi har besökt ELLE-mässan och Hem och villa mässan, som är nu i helgen, med början idag.  Det låter kanske roligt med det är ganska uttröttande att vara på mässa med alex mamma. Hon vill prata ingående med varje försäljare, om allt från Dusch-kabiner, trädgårds-pynt, och kakelplattor till ytterdörrar och hallgolv. Hon hade en otroligt djup och ingående disskution med gubben som sålde golv hos forbo-forshaga. Det slutade med att hennes vision var att byta ut alla golv i sitt radhus. Hon tvingade honom att vara med på noterna och plocka fram alla sina provkartor och komma med förslag. Jag vet inte om det hela är mest tröttsamt eller pinsamt, för jag vet till 100% att hon inte kommer att lägga något nytt golv hemma...

Det slutade att jag blev less och chillade i en av dom fluffiga bean-bag-säckarna någon timme medan hon shoppade färdigt... Sen åkte vi till jobbet och fikade.

Jag tänkte plugga lite, men jag är alldeles för trött för det, så jag ska lägga mig under en filt framför teven och kolla på det nya matprogrammet "Halv åtta hos mig" istället. Idag ska Bank-libanesen laga sin middag. Ska bli spännande att se hur det går!

Take care!






Man blir deprimerad av att banta!

Många som försökt banta har nog redan anat det. Nu är det bevisat. Man blir deprimerad av att banta.

Beskedet kommer från forskare vid Aston-universitetet i Birmingham. Doktor Mike Green, som lett undersökningen, levererar två förklaringar.

ci En biologisk. De som försöker minska i vikt avstår ofta från järnrik föda som rött kött. Det leder till lägre blodvärden och det i sin tur till dålig syretillförsel till hjärnan.


ci En psykologisk. Den viktigaste orsaken till att bantare drabbas av depression är att bantning i sig själv är stresskapande.


- Det finns i människan bara utrymme för att ägna sig åt si eller så många uppgifter. Bantare blir helt upptagna av mat och diet och det tar i anspråk det mesta av deras mentala kapacitet. Det blir för lite över av den för att de ska kunna ta sig an vardagens andra uppgifter, säger Mike Green.


Källa: Aftonbladet 

Ja, sluta banta, börja leva! Herregud, ja, det är kanske inte bra att göra som jag gör ibland, att tröstäta chips bara för att man inte får knulla. Men jag har ett liv, och jag trivs med mig själv!! det är det viktiga. Jag kan gå ut och känna mig som den snyggaste av alla :) Fråga mina vänner, dom vet! HAHA!

Känner man sig snygg, så blir man sexig!  .Slut!















Freaky sunday!

Den största delen av söndagen spenderade jag i sängen, sen klev jag upp och lade mig framför teven, jag tyckte synd om mig själv, för att gårdagen var så misserabel. Jag tröst-åt det sista av chipsen och godispåsen och beklagade mig för Alex.

Robbin skulle tydligen ha en liten get-together på Patricia, och Alex övertalade mig att följa med dit, vi skulle äta lite god mat, dricka lite vin och umgås. Dom flesta av oss beställe Grillad Sej med syrliga rödbetor, som sevitrisen rekomenderade... Hmm.. Ja, Jag skulle mer beskriva det som smaklös, vidbränd, fiskbulle med sur jävla sallad på rödbetor och ärtskidor. Fy vad äckligt det var! Som tur var kostar maten bara halva priset på söndagar, för jag skulle fan inte betala 239spänn för den där skiten! Kvällen artade sig ganska bra och jag blev kompis med den roligste lilla kinesen ni kan tänka er, hon hade opererat sina bröst jättestora, och hade ett temperament som skulle få Persbrant att blekna i jämförelse, hihi!

Alex fick ett ragg, som jag också blev stormförälskad i :) Nja, inte förälskad, men jag tyckte om honom massor, och jag hoppas att dom gifter sig nom en snar framtid! Lucaz heter han, och han jobbar som Discotransa på halvtid.. Denna kväll hade han dock lämnat bad-anka-peruken hemma.. vilket nog var tur, för annars hade han nog inte träffat alex, som brukar vara lite blyg för transor.


Lucaz som sitt alter ego Dorzia Deluxe när han/hon spelar golf. www.rainbowsisters.se

Och vi dansade med alla andra roliga människor som Killen med den randiga jackan och pälsmössa, Den roliga kinesen, Den snygga ryssen och Alla andra, vi hade jättekul! Dom spelade Spice girls-Wannabe och Alla var som i extas! HAha!

Alex glömde Kamera-laddaren i amsterdam så jag kan tyvärr inte bjuda på några bilder (även om jag skulle vilja)








A little catch up!!

Ja, jag har varit dålig med uppdateringen de senaste dagarna, så här kommer en snabb resumè...

Lördagkvällen med Sandra... Var en total katastrof!! Vi åt Kellys grillade specialhamburgare, till vi hamnade i det vi i norrland kallar för paltkoma, alltså, att man känner sig extremt fet och trött. Sen drack vi uppskattningsvis tre öl var. Tröttheten tog över och vi bestämde oss för ett besök på närmaste Seven eleven istället, där vi inhandlade allt man kan döva sin sexhunger med.. Det vill säga: Chips med dipp, en stor påse lös-karameller och några liter coca cola, som vi sen inhalerade väntan på nattbussen.. Sen som Icing on the cake stukade jag foten när jag försökte springa till tvärbanan, den gör fortfarnde ont.. Ajaj!








Nya Modebilder!

Bilderna från plåtningen med Jannike och William är nu färdiga, och här ser ni resultatet.

Hoppas ni gillar dem! All kritik är välkommen!

www.fashionbleed.com
www.jannike.se



         








Party

Sandra har nyligen gjort slut med sin pojkvän. Jag har saknat så mycket att gå ut med henne, för vi har alltid så kul tillsammans!  Ikväll är det middag på söder, och sen förhoppningsvis fest hela natten :P Och jag ska flörta massor :D

Sitter och funderar vad jag ska ha på mig, har inte riktigt kommit fram till något bra kanske något helt svart?! Eller är det tråkigt?



Kläderna är från Evans!







Elchock, en sjuk behandlig!!

Elchocker används i dagens sverige som bot mot depressioner!!  Många gånger under tvång, och många gånger utan att ge någon som helst information till patienterna. Patienterna blir lovade att detta ska radera, alla deras smärtsamma minnen, det som är själva grunden till depressionen, men många förlorar istället andra minnen, vilket kan förstöra ett helt liv. Alla smärtsamma minnen är kvar och du har glömt bort vad dina barn heter, och du kommer inte ihåg din egen bröllopsdag?! Kan du tänka dig in i den fruktansvärda situationen?

Jag hittade denna sida, där du kan skriva på en protestlista mot Elchocksterapi. Och läsa mer information och kommentarer från olika människor.

Kommiten för mänskliga rättigheter har en filmderas sida där dom visar hur en elchockbehandling går till. Nedan ser du en del av en pressrelease från 2007-10-12.

"KMR har begärt att socialministerna verkar för att omedelbart stoppa alla elchocker under tvång, på barn och gravida samt kraftigt begränsa dess användning i övrigt. I Sverige elchockas förmodligen, i förhållande till folkmängden, flest människor i världen. den moderna ECT-Behandlingen är deffinitivt inte skonsammare än den äldre - snarare tvärtom. Dödsfallen är högre än man någonsin velat erkänna."



Bilden ovan visar vilka kramper som uppstår vide elchocksterapi då man inte använder kramplösande medel och söver ner patienten först.

Sjukt! Så sjukt! tycker jag!

Vad tycker du?







Hur man gör en egen logga!

Om du inte har In design, eller några direkta kunskaper i grafisk design, men ändå vill ha en snygg logga så kan jag rekomendera att ladda hem ett snyggt typsnitt, det finns oändligt många att välja mellan. Det är dock viktigt att kolla copyrighten om du ska använda den komersiellt, ska du bara använda den i bloggen, och inte är en väldigt stor blogg, så borde det inte vara några problem.

Dessa sidor rekomenderar jag;
www.dafont.com
www.gratistypsnitt.com

En sida som jag varmt rekomenderar om du inte har  ett bildredigeringasprogram är www.getpaint.net deras program är gratis, och helt okay att använda om du vill skapa egna headers eller retushera bilder.



Ett urval av olika typsnitt det finns att välja på.

Lycka till!



Godmörning fellow sisters!

Jag är så glad, för jag såg precis att Evans har börjat frakta till sverige. Evans är som ett tjockis-ZARA, alltså ett paradis för tjockisar som gillar mode. Ni ska veta hur svårt det är att hitta snygga kläder i rätt storlekar, som sitter bra på alla extra kurvor?! Not easy! Alla kläder är fula och anpassade till människor utan personlighet och självkänsla, det är väl antagligen så dom flesta tjockisar är, dom skämms över sig själva. Det gör INTE jag! Hey jag vet att jag är tjock, men jag vet även att jag är snygg och attraktiv. Ibland har jag kanske lite för mycket självförtroende, men hellre det, än inget alls!!

Ryck upp Er tjockisar!!

För alla tjockisar som är som jag, och älskar mode, så rekomenderar jag Evans, dom fanns förut i stockholm, på Debenhams, men försvann när Souk öppnade där istället. Ett tag var man alltså tvungen att åka till London om man ville ha moderiktiga kläder, men nu fraktar dom alltså till sverige, så man kan beställa direkt hem från deras webbshop
www.evans.co.uk






Dessa två snyggingar hittade jag på REA-avdelningen för bara 15pund styck, klänningen är gjord av silke, så jag tycker att det är ett ritigt fynd!


Puffi Vill HA!

 

Att bli mamma! Hot or not?!

När är igentligen en lämplig ålder att bli mamma? Man ska kanske göra karriär först?! men när är man färdg? Och kan man inte göra det som småbarnsmamma? Kan det inte vara lätt att fastna i ett ekorrhjul, där man hela tiden ser nya mål i sikte?!

Barn förstör faktiskt inte ditt liv, och man är ju som mest fertil i 20års åldern :)
Jag har flera vänner som skaffat barn, och det har inte förstört deras liv alls, snarare tvärtom i många fall. Carro tillexempel, skaffade barn när hon var 18, och hon är nu mamma till världens sötaste och mest självständiga Angelina. Carro var en ganska busig tjej i tonåren, hon har massor av energi och åsikter om saker och ting. När man blir mamma får man tänka om och bli mer ansvarsfull. Och på senare tid har hon pluggat upp allt som hon har missat på gymnasiet, och pluggar nu till sjuksköterska, och ska sen bli barnmorska, behöver jag säga att jag är stolt över henne och glad för hennes skull!

Senast på tur är Anna. Hon är gravid i 10:e veckan, killen vill inte ta ansvar, men hon misströstar inte utan har bestämt sig för att behålla barnet och uppfostra det ensam, det tycker jag är starkt gjort, och jag tror att hon kommer att klara det galant.

Samhället ställer massa krav på oss, att vi ska leva på ett visst sätt, men hur många har igentligen vuxit upp med båda sina föräldrar, och vem säger att dom som har det, blir bättre medborgare!

Mitt råd: gå din egen väg, låt ingen förstöra dina drömmar! Ibland händer oförutsägbara saker, men det ger dig bara fler infallsvinklar och en bredare syn på livet!

Ultraljud, bebis, bild
Annas Bebis!






Sminkaholic!

Hur mycket smink man än har, och även om man jobbar med smink proffesionellt, så vet jag att ALLA har sina favoriter som hänger med varje dag. Detta är mina favoriter!


Helena Rubinstein-
Magic concealer no:2
Diorskin foundation- Forever no:020
Makeupstore skugga- Smog
Makeupstore Lipgloss- Miu
Lòreal mascara- Volume collagene
Helena Rubinstein- Feline blacks Eyepencil no: 01 BlackBlack
Lòreal- Blush dèlicieux no: 154- Spicy brown






Bra eller Anus?!

-Hur kommer det sig att denna lilla väska är så dyr?
-Den väskan är gjord av Penis-skinn, om du smeker den så blir den en resväska!






Puffis hjärnkontor!

Eftersom det är många som undrar över sminkipset jag skrev om igår så tänkte jag förklara lite hur det hela fungerar.

Alkoholen binder pudret till en massa och fyller ut tomrummet, så att det kan bilda en kaka. Det är viktigt att använda så lite alkhol som möjligt, för om du använder för mycket alkohol, blir tomrummen för stora, och kakan blir smulig, men om detta händer är det bara att börja om frön början, och använda mindre alkohol!

Är inte alkoholen farlig för hyn?! Nej, alkoholen dunstar och kvar blir bara själva pudret. Ju högre halt på alkholen, ju snabbare dunstar det, och ju snabbare torkar skuggan så du kan använda den! Så det bästa att använda är igentligen läkarsprit, men det är inte tillgängligt för alla,och det går precis lika bra med vanlig vodka!

Lycka till!






RSS 2.0