En köns-stympad kastrat(!?)

Det här året går vi hela vägen, och skickar inte bara en kvinna som ser ut som en transa, detta året låter kvinnan även som en man, en man i målbrottet..

Även om låten igentligen är bra, så blir jag  förskräckt och nästintill äcklad när jag hör kvinnan(!?) växla från svajjig bas-röst till att låta som en köns-stympad kastrat! Nä fy fan!

Sveriges eurovisionlåt - La voix
 

Även om jag bor i Tyskland, och kan rösta på sverige, så kommer jag att välja att rösta på Norges bidrag, som jag tycker är helt fantstiskt.. Den är glad, kärleksfull, och det är en liten söt kille som sjunger.

Norges eurovisionlåt -  Fairytale

Badeschiff!

Ligger i sängen, efter en lång och jävligt kall och blåsig dag ute.. Jag har besökt marknaden i Mauerpark tillsammans med Malin, jag har funderat på att sälja lite smycken där på söndagar, så jag tror att jag ska testa nästa helg, och se hur det går. Jag träffade en rolig gaykille som sålde balla David Bowie tröjor, som jag vet att Alex skulle älska.. så om han kommer snart och hälsar på, så får jag väl ta honom till hans butik (www.letitbleedberlin.com) i Kreutzberg.

När vi ändå var i Prentzlauer berg så bestämde vi oss för att göra en snabb visit hos kidsen på Project volunteering, för att värma oss en liten stund, och snacka lite skit..

Nu är vi hemma igen, och fortfarande frusna, därför tänker jag och Malin ska till Badeschiff och mysa ett tag.. Så nu ska jag packa ihop handdukar, badkläder, lite olika hårinpackningar och anisktmasker. Jag ska bli skitsnygg för jag tänker nämligen vårflörta lite här i berlin ;-)

So long babies!


Ist du Ferklemmt?

Jag ligger här i min tyska säng och göder era fördommar, och på något lustigt vis, så njuter jag av det...

Tyskland är Öl, korv, lederhosen och billig sprit, och din pappas farbrors kusin, eller din brorsas morbrors bror var en gång här och köpte en billig bil, som han sedan sålde dyrt i sverige?!! Eller kanske du mellanlandade i Frankfurt på din resa till Thailand och åt en Apfelstrudel till eftermiddagskaffet?


Grattis(!!!!), vad härligt för dig!!


Låt mig även presentera Dörte, han gillar att lufta sin schwans när andra tittar på.

Den fula tyska ordboken - Det du aldrig lärde dig på tyskan i skolan!

Halt die Klappe - Håll käften!
Beweg dein Arsch - Skynda dig!
Harmoni Bedurftig - Harmonibehov (typ; Lämna mig ifred!)
Hör auf zu Motzen - sluta håll på!

Schwans- Kuk
Muschi - Fitta
Tussi - Stropp
Sickig - Jobbig/Störig
Penner - Pundare

Gefuhle - Känslor
Fruhlinggefuhle - Vårkänslor
Ferklemmt - Trångsynt

Fögeln - Pöka
Lutschen - Suga
Knutschen - Hångla
Läcken - Slicka
Kiffen - Röka på
Geschlächts Fakehr - Köns-trafik (Tyskarnas motsvarighet till ordet "samlag'")
Auto Fakehr - Bil trafik

What would Penis do?Vad ska jag göra?

Jag har precis haft en jättetrevlig kväll.. Vi har gjort pizza, jag, Malin och Valentina. Malins man kom hem, och sag en film med oss.  När Valentina skulle hem talade vi lite ang lördagen, och vilken tid vi skulle mötas för att göra oss i ordning....

((Jag har pratat ihop mig med en hel massa personer, och vi ska träffas i ett av berlins mest kända kollektiv, där det bjuds pa middag, sen ska vi alla dricka vin och göra oss i ordning och ga till den legendariska Kitkat-Club))


Malins karl hörde diskutionen och freakade ut pa mig och Malin. Jag försökte lugnt och metodiskt förklara vart vi skulle och, att människorna där är väldigt trevliga och öppensinnade.

Han skrek pa mig och fragade hur jag kunde ta med Malin till frammande personer som jag inte ens känner själv. Jag sa att Malin inte är en hund, och att hon själv har ett val.

Da sa han surt, att denna gang tänker han inte ta av sig byxorna, och att om tjejen i dörren ber honom ta av dem, sa är det bara för att hon hatar arabiska killar. (Dom har en regel pa Kitkat som säger "No effort no entry"och har man normala kläder kan man bara komma in om man tar av sig byxorna.)

Men HELLO!! Vem har bett han att följa med? Kan vi inte ga ut utan att ha en psykotisk arab hängande i fotknölarna???!!


Enligt mig, sa borde Malin kasta ut honom med huvudet före. Han är en manipulativ mansgris med kontrollbehov, och ger henne hela tiden daligt samvete för saker som hon inte borde ha det för, han förminskar henne offentligt och beter sig allmänt konstigt, det är obehagligt!!

Det är Malins battle, och jag vill helst inte lägga mig i, utan lata henne göra slut pa eländet själv.. Jag hoppas hon gör det riktigt snart, för hon förtjänar sa mycket mer än detta.

Nu har de precis slutat braka, sa jag ska ga och prata med Malin..

...Vad ska jag säga till? Kan jag säga nagot som hjälper henne?

Welcome to Berlin!

Hej Mamma, Babs, Pumpkin, Will, Tobias, Carro, brorsorna och alla andra snuttar.. Jag vill bara tala om att jag lever, och har det bra, och jag ser fram emot att ni kommer hit och hälsar pü!!

Puss!! Jag saknar Er alla! <3

Saturday edition......RSS 2.0