Dilemma, javisst!

Jävligt seg dag på jobbet idag. tur jag hade sällskap.. Min kompis hade ett dilemma, han driver en av de mer välbesökta bloggarna och kom precis från ett möte med en stor känd svensk community. De ska lansera en ny community inriktad mot en speciell publik och de vill ha honom att skriva krönikor samt att han skall stänga sin egen blogg för att satsa helt på att blogga för deras community. Problemet är att de i nuläget inte vill betala honom något för detta. Olika svenska kändisar som Linda Rosing, Dominika Pezynski, Fredrik federley mfl, ska även de blogga på denna sida.

För mig luktar det lite som att de vill utnyttja honom, kanske för att han är rätt ny i den världen. De tror nog att han ska bli till sig i brallan, bara för att de nämner alla dessa kändisar, hoppas att han är en wannabe och ställa upp helt gratis och ta med sig alla sina nästan 50.000 besökare i månaden till deras sajt.

Jag vet att han kan lyckas ändå, han är smart, rolig, driftig, karismatisk och har mycket att säga om saker och ting. I nuläget skulle han kunna tjäna en hel del på annonsörer och sponsorer, och ännu mer i framtiden, då hans blogg hela tiden klättrar uppåt på bloggtoppen. Jag tror på fullaste allvar att han kan vara sverigest största och mest lästa bloggare innan 2008 är slut.

Jag frågar DIG nu, vad tycker DU att han skall göra?


Kommentarer
Postat av: Anna

Om han inte tjänar nått på att stänga sin egna blogg så varför ska han göra det?

2008-03-15 @ 01:04:53
URL: http://minpassion.bloggagratis.se
Postat av: Ann

Jag tycker inte att han ska stänga sin egen blogg, som han kan tjäna pengar på, om de inte betalar honom. Med hans besökar antal så vore det bara dumt att stänga ner istället för att tjäna pengar på det.

Vill de andra företaget så gärna ha honom, ja då kan de betala.

2008-03-15 @ 09:23:15
URL: http://kykyri.blogg.se
Postat av: Tobias

Det luktar inte direkt seriöst. Finns det inga finansiärer som tror på affärsidén?

2008-03-15 @ 10:43:59
URL: http://www.fotobias.se
Postat av: Wysteriia

Har han så pass många besökare och dom nu vill ANLITA honom för att skriva för deras sajt så tycker jag faktiskt inte han ska göra det gratis.

2008-03-15 @ 11:11:55
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: Emma

Jag ska poängtera att det är en MYCKET känd sajt, men jag säger som dig Tobias: Finns det ingen som tror på detta så mkt att dom har råd att erbjuda honom ersättning?!

2008-03-15 @ 11:12:06
URL: http://www.stylemma.blogg.se
Postat av: Emma

HAN SKA STANNA :D

2008-03-16 @ 21:14:48
URL: http://asof.blogg.se

Har du nåt att säga?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0