The secret of beauty! Oh yes!

foundation, shading och highlighting är grunden i all makeup, den som säger någon annat ljuger, eller vet helt enkelt inte bättre! Här tänkte jag visa dig lite tips, på hur man bäst använder sig av shading, vilka verktyg man ska använda samt tips på lite olika färger som är användbara!

shading:
Shading använder du för att markera, det kan vara att framhäva kindben, göra att näsan ser kortare, smalare eller rakare ut. Du kan förvilla bort en liten dubbelhaka och samtidigt markera din käklinje, eller så kan du få din panna att se mindre ut. Möjligheterna är många, och det är ditt ansikte som styr vad du vill framhäva eller förändra.

highlighting: Highlighting använder du för att framhäva. Detta skapar ett djup i anisktet. En higlighter kan vara skimmrande, men det behöver den inte nödvändigtvis vara, det kan istället vara tex en ljusreflekterande concealer, ett vanligt täckstift i ljusare nyans än din foundation, eller en ögonskugga, allt handlar om vad hu har tillgänligt. Använd din kreativitet! En bra sak att tänka på om man använder en skimmrande higlighter är att använda ytterst lite, och bara på det ställen man vill framhäva, annars får man en glansig look, som lätt ser flottig ut.

Sahding och higlighting före/efter

Verktyg: För shading rekomenderar jag en snedskuren rougeborste, samt en borste för ögonskugga av lite större modell. För higlighting rekomenderar jag en rund/fluffig mellanstor borste.

För priser, gå in på respektive hemsida för mer information!


 


Kommentarer
Postat av: Nade

True!

2008-10-20 @ 15:07:43
URL: http://nades.blogg.se/
Postat av: Nade

haha, så sant så, gosh

2008-10-20 @ 15:14:53
URL: http://nades.blogg.se/

Har du nåt att säga?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0