Fashionweek closingparty @ Berns >> Spy Bar >> Beckmans

Igår var vi på ett sånt där fashionabelt party, jag och mina sötaste vänner. Bon Magazine ordnade closingparty på fashionweek by Berns och vi var självklart där för att njuta av festligheterna. Jag träffade massa roliga människor, bland annat Alexander, som hade den skönaste och sexigaste rumpa man kan ha som 40+, jag kände på den noga :P Haha, sen bjöd han på champange.

Det var nice musik, och jag dansade trots att mina skor var nära att ta livet av mig.. Vi pimpade kvällen med ett snabbt besök på Spy bar och avrundade med en efterfest på Beckmans scool of fashion..

..Kvällen slutade på Kebab House där jag och Berto inhalerade en varsin kebabtallrik under uppsyn av Alex... klockan 05.42 var vi hemma igen..
Åtta tips för bättre självkänsla

Mina fantastiska tips för att bosta självkänslan och bota vinterdeppigheten

-Bit en främmande sexig karl i bröstvårtorna
-Hångla med en emokille och hans nalle
-Bli uppraggad av en äkta brat (and turn him down! yah)
-Klä dig enligt principen, more is more
-Gå bara ut med dina sexigaste och roligaste vänner
-Ät vitlök till middag
-Dra ett finger i stjärtskåran på någon, och säg att de har sexig röv (du kan bli bjuden på champange)

OBS!
Glöm inte att dansa som Fresh prince framför hallspegeln innan du går ut för att ge din självkänsla, det där lilla extra!


Hur roliga är svenska modebloggar igentligen??

Svenska modebloggar är inte särskilt roliga att läsa, dom flesta skriver om samma skor, kläder och deras dagliga besök på espressohouse, kom igen (!!) hur kul är det igentligen???!!

Tur nog, så är inte internet begränsat till sveries gränser...

..www.stylebubble.co.uk är min favoritblogg. Här kan vi tala PASSION för mode och styling, detta i kombination med en hel del kunskap om mode och design-historia gör henne sjukt inspirerande och läsvärd..

Ta en sväng dit och titta, och låt dig inspireras. Klicka på bilderna för att komma till bloggen!!

90-talets supermodeller gör comeback!

Naomi Campbell för Yves Saint Laurent och Louis Vuitton, Claudia Schiffer för Chanel, Kate Moss för Stella McCartney, Gisele Bundchen för Versace och Linda Evangelista för Prada.
 
...
Detta är bara några av alla 90-talets supermodeller som gjort comeback de senaste åren. Dom är 30+ och snyggare än någonsin. Den senaste supermodellen att göra comeback är den nu 35 åriga (!!) Amber Valetta  som är spanska lyxmärket Loewe`s ansikte utåt under våren.

Hot or not?


Sexigt filmtips!

Jag tror att jag vågar kalla den "klassiker", regissören heter Bernardo Bertolucci och filmen heter The Dreamers.

Sensuell och äventyrlig
, jag lovar, denna film måste du bara se!


Happy-fucking-birthday to ME!

24år, and still alive, belive it or not...


Personen på bilden önskar vara anonym, vänligen respektera detta, haha..


Kärlek till heltäckningsmattor och lustiga inredningar..

Bokade en enkelbiljett till Berlin igår. Detta är nog det mest dramatiska jag gjort på länge, men det kändes nödvändigt, för att komma ur mitt lilla ekorr-hjul, ett hjul som jag är tröttsamt less på.

Jag har ännu inte fixat något boende, men jag har googlat runt på alla söktermer jag kan tänka mig, och stirrat mina ögon fyrkantiga på resultaten, tyskarna verkar generellt sett ha en kärlek till heltäckningsmattor och lustiga inredningar, gärna med detaljer som får mig att tänka tillbaka på 80-talet, allt detta är sedan mixat i obeskrivliga kombinationer.. Ja, jag vill såklart visa er, så ni förstår vad som är grunden till min sömnlöshet...


Pest eller kolera?

www.city-wohnen.de


Madonna (MILF) för Louis Vuitton!

Madonna gör en vårkampanj för Louis Vuitton i år, och här är de första bilderna. jag måste säga att dom är balla, och att jag gillar dem. Jag gillar retrokänslan, den känns bara helt hett, och skorna är To die for! :P haha :)

Jag tycker dock att Madonnas arm ser lustigt bred ut i bild nummer två, eller är det bara jag? Hon är ju hursomhelst läcker för sin ålder, en riktig MILF, och jag slår vad om att minst lika många unga killar drömmer våta drömmar om henne nu, som för 25 år sedan :O :P

Vad tycker du? do you like it?!!


Madonna för LV Louis Vuitton
Madonna för LV Louis Vuitton

Och icke att förglömma, här kan du se en stor del av visningen filmad av STYLE.COM (missa EJ! Den är GRYM!! :)

Stylissimo!

Jag har inte gjort någon styling på länge, Jag har helt enkelt inte haft inspiration, ovh inte haft någon lust eller tid över att hitta någon heller. Min tanke är att jag ska flytta till Berlin i februari, ta dagen som den kommer.. förmodligen hitta tillbaka till min inspiration och bara göra det jag känner för. det kan vara bra för mig att varva ner några varv.. För tillfället känns det som ett ständigt myrornas krig i hjärnan, och jag går hela tiden omkring och är stressad, trots att ja inte vet varför.

Här är lite inspiration som jag tidigare har sparat i min dator...


Nytt år, nya tag!

Jag borde väl igentligen recencera året som gått, och berätta vad jag hade för kläder på nyår, vilken mat vi åt och leverera bilder på hela spektaklet... Men det orkar jag inte, vad jag kan säga är att det var drama, i vanlig ordning, och det var både intriger, dans och en hel del bubblande vin.. men nej, jag tänker inte prata om det.. vill du däremot läsa om det ändå, så finns det en kort rewiew i Robbans blogg: www.kanal5.se/gaybloggen

Jag ska ner till Malmö igen den 12:e. och jag sitter febrilt och påtar ihop en projektskiss.. eller "prejekt" som min lärare så fint kallar det. Jag måste även flika in och säga att jag har världens bästa skola, och bra lärare.. Vi får reseersättning 500kr och övernattningersättning 300kr, när vi åker ner till Malmö denna gång, detta täcker hela boendekostanden, samt halva flyget, och det tycker jag är snällis, speciellt såhär efter jul, när plånboken ekar tom, :P

Här har jag gjort en fin skiss till Er så att ni får lära något nytt. Detta ingår i min kurs "Projektledning". Se och lär mina söta vänner! :P

Projekt, projektskiss, projektplan

RSS 2.0