Fan vad jag har rest..

Mer än ett år. Haha, jag har rest en massa. Förra året åkte jag till Berlin i  februari, stannade där tre månader, jag blev stormförälskad i staden och alla nya vänner som jag skaffade mig där. Vi drack öl, billigt vin och berusade oss på glädje och galna upptåg. Efter tre månader av dekadenta fester, urban exploration och många vänner rikare, åkte jag till...

...New York för att uppleva hur livet kan vara i Brooklyn för en Nyköpingsbo i Exil. Efter två veckor av sightseeing, fotoutställningar, punkfester, färgglada piller och shopping så..

...åkte jag hem till stockholm för att spendera några soliga månader i världens finaste sommarstad, jobba, segla och bada i stockholms smutsiga insjöar, sensommaren då, ungefär då min skola började..

...drog jag till Warsawa och hälsade på Ula, där hittade jag det fantastiska sminkmärket INGLOT och köpte upp ungefär halva butiken 3.500kr hamnade notan på, och de gav mig en hel påse gratis goodies -Love-. Jag tyckte att Warsawa var en fantastisk stad, och passade på att shoppa så mycket att jag var tvungen att betala övervikt på planet hem. Vi besökte även Krakow och Auschwitz, mycket fint, sen..

...Stockholm igen, då jag inackorderade mig själv, 7 vänner från Berlin och två från Australien hos min mamma en helg. Det var mysigt, sen åkte vi allihopa till Berlin igen, och där stannade jag en månad innan jag tog omvägen (Berlin - Warsawa - Biyalistok - Gdansk - Nynäshamn - Stockholm) hem till..

...Mamma i Stockholm för att jobba lite, fundera över min framtid, plugga, och skypea varje dag med flickan som jag blev blixtförälskad i på vägen. Rastlösheten tog över, och äventyrslysten som man är, köpte jag en enkelbiljett till Asien..

Där slutar min historia, för vad som hände där, det är en story för sig.


Nu sitter jag här igen, och funderar vart min nyfikenhet skall ta mig härnäst..Kommentarer

Har du nåt att säga?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0